| ExistSiEuPeAici a întrebat:

Hellooooow love struck.
Ce ziceti despre urmatoarea poveste?
2 lumi diferite, atatea cai de esec. In lumea de sus ingeri, in timp ce in lumea de jos demoni, si totusi acelasi drum. Asta s`a intamplat cu unul dintre ingeri. Se indragostise de un demon, putea face orice pentru acesta, dar de la distanta, deoarece daca coborai in lumea lor, nu te mai puteai intoarce in ceruri. Dar, aceasta bara de netrecut, a fost incalcata de acest inger, care in ciuda consecintelor se hotarase sa se lase purtata de dragoste. Acolo a trait fericit alaturi de demon, pana la un moment dat, cand incepusera, deja, certurile. El nu mai simtea nimic pentru ea [ ea fiind inger si el demon, cred ca intelegeti worried ], si de aceea se tot desparteau. In timpul acesta, ea nu mai avea sprijin. El era ca o lumina care o conducea prin intuneric, in lumea aceasta mistuita de rautate. Acum, casa ei era la coltul unei stazi. Nu se misca de`acolo, deoarece nu avea pe nimeni, era singura, pustie, parasita si nu putea sa se intorca acasa.
Deodata, cineva trecu prin fata ei... era el. I se parul normal sa nu se uite la ea, fiindca era pur si simplu schimbata. Incerca sa-l strige, dar cand incerca sa rosteasca un sunet, el disparu. Era fara rost. Atunci, din ochii ei curse o lacrima. Din aceasta, se facura siroase, pana cand era aproape acoperita de lacrimi. Atunci, ca prin minune, din " apa " in care se ineca, se construiau aripile ei. Credea ca viseaza, vru sa se ciupeasca, dar observa ca se ridica in ceruri, si era de prisos, fiindca acum isi dadu seama ca e real. Nimeni nu mai intrase in imparatia cerurilor dupa ce coborase printre demoni, si ea era uimita, poate chiar euforica.
Sunt multe de povestit, dar o sa povestesc mai pe scurt.
Apoi, ea tot se uita [ din ceruri ] spre pamant, pentru al zari pe demonul care o amagise. La un moment dat nu-l mai vazu, se sperie si cobori pentru a doua oara printre dusmani, pentru el. Se duse la coltul unde obisnuia sa stea, si vazu niste oameni care se indreptau spre cimitir. Ii intreba ce se intamplase, iar ei ii spusera ca murise " el " oh go on.
Am multe de spus la aceasta poveste, dar pana aici cum vi se pare? puppy dog eyes
Va roog, am nevoie de pareri sincere. happy
Multumesc.

10 răspunsuri:
| Saya a răspuns:

Super:X m-a captivat povestea ta. Vrei sa scrii o carte?

| Madalina123 a răspuns:

Ce frumossss. Ai folosit niste expresii deosebite, si de idei nu mai zic. Poate o sa ne scrii si continuarea. Bafta!

| ZoeyMe a răspuns:

Ideea este draguta si originala, insa mi se pare ca treci prea repede prin actiune.Da niste detalii, explica mai bine sentimentele prin care trec.Ai mai putea lucra de asemenea la exprimare.Inceputul mi-a placut...
Scuze daca l-am prea criticat, dar adevarul este ca si mie imi place sa scriu.Nu vreau sa te descurajez, doar sa te indrum.Si eu daca as scrie ceva sunt sigura ca nu ar fi perfect.L-ai putea realiza pe capitole si te rog sa-mi trimiti pe privat continuarea.Pentru inceput este bun, ba chiar foarte bun.

| ZoeyMe a răspuns:

Ma bucur ca te-am ajutat.Si te rog, nu uita sa imi trimiti continuarea intr-un mesaj privat. Daca iti place asa mult sa scrii ai putea face un fic pe siteuri ce se ocupa cu asa ceva.
Uite aici doua forumuri, te inregistrezi si citesti instructiunile:
http://funny-fantasy.forumotion.com/
http://twilight-fans.super-forum.net/ -acesta este mai mult legat de twilight si nu prea mai este utilizat,insa au o sectiune,,writing'' unde poti sa postezi poezii, proza, ficuri.
Inca o data succes si nu inceta sa scrii.

| ExistSiEuPeAici explică:

@Madalina123, multumesc puppy dog eyes.

@marryalexa, multumesc pentru sfaturi happy. Nu ma descurajeaza, ma ajuta :*. Aa, ziceai ca trec prea repede la actiune... am scris doar o parte din tot ce vreau sa scriu, adica am scris pe scurt. Mersi pentru ideea cu capitolele, de`asemenea thinking Multumesc inca o data laughing.

@marryalexa : Again, multumesc laughing. O sa-ti trimit continuarea. happy

@Saya, multumesc, si da, as vrea sa scriu mai multe carti... dar nu stiu daca o sa pot laughing.

@flory4you, as vrea sa te ajut, dar asta nu depinde de mine! Ce scrii intr-o carte trebuie sa scrii din suflet, ce simti, ce gandesti. Nu pot sa-ti zic eu o idee, pentru ca, daca iti place sa scrii, ideile iti vin din suflet, de unde nimeni nu le poate lua puppy dog eyes. Nu stiu daca intelegi tot ce zic eu, dar, mai pe romaneste laughing, n`am cum.

| flory4you a răspuns:

E super
poti sa-mi dai si mie o idee ca sa scriu o carte?
ti-as fi recunoscatoare