| kcufaevigtnodi a întrebat:

Hey, am inceput sa scriu o carte pe calculator,dar am auzit ca multi scriu manual. Deci cum e mai bine manual sau pe calculator?

Răspuns Câştigător
| Sellena_4766 a răspuns:

Veronica,cărțile trebuie să fie tehno-redactate,nu contează dacă o scrii la mână sau la pc, atâta timp cât la sfârșit o tehno-redactezi, o tragi la imprimantă și o duci la editură.

3 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Salut. Iti scrie un scriitor. Evident ca raspunsul ar fi ''in format electronic''. Tu spui ca multi scriu manual dar eu iti spun ca nu am auzit de vreun autor al sec 21 care sa fi scris manual deci informatiile tale sunt evident gresite. De pe pc sau laptop (de preferat) e mult mai usor de recitit mereu textul, de corectat si cel mai important, poti sa scrii si cand esti in oras, pe tren, etc etc. In plus edituriile nu iau maculatura la verificat ci doar manuscris lucrat in format digital. Daca ai alte intrebari sau intrebari legate de cartea ta, poti sa imi scrii. Id: oradeaheelchess

| さいゆき a răspuns:

E mult mai usor daca o scrii pe calculator deoarece atunci cand o vei duce la o redactie pentru publicare va fi mai simplu de citit, de corectat, si ulterior de publicat.

Răspuns utilizator avertizat