| Bella_1624 a întrebat:

Hey credeti ca desenu din poza care l-am facut e bun pentru felicitre?big grin sau sa fac altul?sad. Dau finditza si voturi:*. Va rooog dati-mi parerile voastre cat mai repedebig grin ca maine dimineata am sa i-o dau si daca trebuie sa fac altul sa il fac in seara asta.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde daca e unui prieten / prietena e ff potrivit si reusit. happy felicitari!

| VoiceWithin a răspuns:

Este foarte dragut dar coloreaza-l ca sa arate mai frumos happy ai talent succes in continuare

| TheTiger a răspuns:

Bella, bv, desenul este foarte reusit dar mai adauga si cateva culori pe acolo big grin, in rest ai un talent foarte mare la desen. Apropo daca ai facut asa pe o foaie A4 si ai indoito scrie si ceva inauntru, de ex:La multi ani si foarte multa sanatate, si mai alegi tu ceva frumos. Distractie placuta daca este ziua cuiva si te duci la cineva

| LightBlue a răspuns:

Poti pune orice pe felicitari, iar desenul tau este frumos, important e mesajul felicitarii, contureaza cu carioca neagra ce ai facut cu creionul si coloreaza-l sau fa-l in acuarele. bafta!

| cristiano93_5452 a răspuns:

Draga Bella esti f talentata si da eu consider ca desenul este bun si este foarte potrivit desenul pentru o felicitare tongue :X Felicitari! big grin

| Bella_1624 explică:

Nu este ziua nimanui, este pentru iubitul meubig grin vreau sa ii fac mici atentii big grin