Bună! Secretul mulţumirii de Harriet Lummis Smith(sunt 3 volume), e excelentă.Am citit doar primele două volume, abia aştept să mă apuc de al 3-lea. Alte cărţi: Steaua Sudului de Jules Verne,In cautarea timpului pierdut de Swann - Marcel Proust,Dama cu camelii de Alexandre Duma-fiul,Doamna Bovary de Gustave Flaubert,Cişmigiu&Company de Grigore Bajenaru,Delirul de Marin Preda,Cabal de Clive Baker,Cuibul de viespi de Agatha Christie,A doua luna plina de Kelley Armstrong,De Profundis de Oscar Wilde,Mana stanga a intunericului de Ursula le Guin,Un veac de singuratate de Gabriel Garcia Marquez, Legiunea Blestematilor de Svan Hassel, O odisee spatiala de Arthur C.Clarke,Testamentul unui excentric de Jules Verne, Dincolo de nisipuri de Fănuş Neagu... etc.
Toti barbatii sunt magari pana la proba contrarie
Autor: Schwartz, Daylle Deanna
Bruta de Guy Des Cars
Necunoscuta din congelator de Rodica Brasoveanu
Omul invizibil de Herbert Wells
Maitreyi de Mircea Eliade
Nuvele fantastice de Mircea Eliade
Jurnalul unui pusti de Jeff Kiney si aventurile lui habar n-am Nikolai Nosov si Jules Renard Morcoveata
Buna! Iti recomand : Mizerabilii - Victor Hugo, Ciresarii - Constantin Chirita, Singur pe lume- Hector Malot, Invitatie la vals -Mihail Drumes. Lectura placuta!
Groapa - de Eugen Barbu;"Nebunul din Brent" de Chiril Tricolici; toată seria Sven Hasel şi, dacă îţi place literatură poliţistă, tot ce a scris Rodica Ojog Braşoveau; la fel, cele patru romane ale lui Ioan Dan - ciclul "Cavalerii"
anonim_4396 întreabă:
andradamatei întreabă:
Duduc întreabă: