| Luu010 a întrebat:

Hey! ma ajutati si pe mine cu niste pareri? big grin
am sa pun mai jos un link cu o postare de pe blog in care sunt niste schite made by myself. as vrea sa aud(ma rog, sa citesc) niste pareri sincere despre ele. tnxaloooot

3 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Imi plac.
Nu o spun doar ca sa pun un raspuns sau sa ma afirm ca sunt si eu prezent. Ce faci tu aici se numeste Design Vestimentar dupa cum stii si tu.

Ideeae sa mai exersezi si sa iti faci un blog mai de domeniu asta. Adica sa ii schiimbi tema.

Cand mai lucrezi, ai grija la detalii. Pune pe blog ceea ce consideri ca e' foarte foarte reusit pentru ca daca vei aprofunda, lumea va fi atenta la DETALII.
Uite aici, http://4.bp.blogspot.com/......G_0004.jpg

Ai gresit cu picioarele. imaginea trebuie sa para cat mai reala de ceeea ce vrei sa faci tu sa fie/iasa.
Imi place cum desenezi.

Apuca-te si exerseaza cat mai mult si cat mai mult daca asta iti place sa faci, nu renunta. chiar de o sa auzi si vorbe urate.

Ar fi ok cu timpu sa gasesti pe cineva cu Photoshopu (sa se priceapa si sa fie dispus sa te ajute) pentru ca el le poate accentua si mai mult si le poate da culoarea de o ai tu in cap cand o faci imaginnea/desenul.

Fa ceva mai artistic si iesit din comun, ce altii nu au vazut dar le-ar place:D

Ia ca un sfat, sa iesi in evidenta;)

Succes! anunta-ma prin privat cand ai materiale noi!
Vreau sa vad ceva mai mult. si mult mai bun.

| Luu010 explică:

Hey! mersi de sfat si de pareri. :d ideea e ca desene sunt facute cu ceva timp in urma, n-am mai desenat recent iar anul asta cu atat mai putin pentru ca sunt a 12a. dar n-am sa renunt, e o pasiune, nu am studii si nici pregatire in domeniu. vreau apoi sa urmez niste cursuri unde sa aprofundez si sa invat cum sa fiu atenta la detalii, si bineinteles ca am nevoie de exercitiu mult. see ya! happy