De obicei luptele se descriu cu ajutorul parantezelor (exemplu:
George Cosbuc: Nu vei castiga si de data aceasta... (scoate sabia din teaca si o indreapta spre inamic)
Mihai Eminescu: Fie ca cel mai bun sa castige (ranjeste)
Elodia: Stati! Nu trebuia sa faceti asta!
Violetta: E deja prea tarziu pentru voi toti... (face un semn cu mainile, si apare deasupra orasului o cometa cu foc albastru)
John Cena: NUUUUU! (sare spre cometa si da cu pumnu in ea, distrugand-o)
Violetta: IMPOSIBIL!
Mihai Eminescu: (arunca o bomba spre Violetta si ranjeste) La revedere, frumoasa Violetta.
George Cosbuc: CUM AI PUTUT! ERA SORA MEA! (sare cu sabia catre Mihai Eminescu si ii taie capu)
No pai sper ca intelegi ce vreau sa zic. Scuze, alte nume nu imi veneau in minte :\
)
Tu ai creat asta, nu?
De ce l-ai omorat pe Eminescu?
Da, eu
pentru ca Eminescu e analfabet, in nicio poezie de-a lui nu o sa gasesti toate cuvintele scrise corect...
adica acum inteleg ca pe vremea aia unele cuvinte erau scrise diferit, dar totusi... e enervant :\
Nu e analfabet. Poate a ales in mod intentionat sa scrie asa cuvintele.
Eminescu a fost unul dintre geniile lumii si tu il faci analfabet? Asa se scriau acele cuvinte prin vremea lui. Nu e niciun analfabet, este ditamai geniul!
Da, asta am zis si eu... >.> (in afara de partea cu geniul)
Asa se scriau pe vremea aia
A fost considerata cea mai iluminata minte romaneasca. Daca era analfabet nu avea cum sa fie atat de cunoscut.
Asta am zis și eu!
Nu exista plan sa scrii o carte buna, lucrurile astea iti vin instinctiv de obicei dupa propriul stil, daca nu, inseamna ca n-ai talent pe latura asta si fortezi degeaba.