| pyku97 a întrebat:

Hey sunt vlad un Pusti de 12 ani /////Intrebare mea este cumn pot castiga bani prin intermediul internetului...concursuri jocuri. chestii din astea.si sa nu trebuie sa dau nici un ban daca nu sunt bun la acel joc

Răspuns Câştigător
| sinblade27 a răspuns:

Oriunde pe net regulamentul e clar trebuie sa ai 18 ani sa ai dreptul de a juca 90% din concursuri ...incearca un pay per click... dar castigi f putin

6 răspunsuri:
| anonimathebest a răspuns:

Sa nu faci asa ceva! Incalci legea! daca iei muzica, jocuri, sau mai stiu eu ce, de pe o pagina, si le vinzi pe alta, vei fi pedepsit cu inchisoareadeoarece incalci drepturile autorului si pentru ca esti minor, parintii tai vor face puscarie.Asta vrei?

| pnKK a răspuns:

Miley, te rog eu taci. Ca sa faci un ban trebuie sa te duca capu cum. Esti unu dintr-un milion care fac asa ceva (warez). Calculeaza si tu sansele tale de a fi prins sau a fi foarte important, cunoscut in domeniu, desigur pentru a avea probleme mari. Sperii copiii.

| ClickSiCastigi a răspuns:

Din septembrie se vor face bani pe www.clicksicastigi.ro
Urmariti si o sa va convingenti!

| aleex_5614 a răspuns:

Uploadezi chestii si pui linkurile pe siteuri de warrez. te platesc site. urile unde uploadezi fisierele. eu am facut ceva banuti asa. daca vrei detalii trimite-mi msg

| Raluca_1234 a răspuns:

Nu se fac bani prin intermiedul internetului decat daca construiesti web site-uri pentru diverse persoane.

Întrebări recente