anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum vi se paremiscare hippye de la Wodstoock.As vrea sa imi raspunda cineva care stie despre acest festival!

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Festivalul s-a numit Woodstock iar miscarea s-a chemat hippie. A aparaut in US in perioada razboiului din Vietnam si s-a vrut a fi o miscare pro-pace, anti razboi, de unde si celebrul slogan ''Make love not war''. Generatia hippie a fost numita si generatia ''Flower power'' datorita vestimentatiei colorate, purtate in special pentru un impact mai bun al cauzei propriu zise. Cat despre festivalul de la Woodstock (ma refer aici la cel din '69 in principal) acesta a fost un deschizatori de drumuri pentru rock si a adunat din cate se pare cea mai mare multime din istorie, depasind concertul Monsters of Rock '91 (peste 2 milioane de oameni din cate se spune). Desigur ca miscarea hippie a avut destule neajunsuri care au culminat cu consumul abuziv de alcool si cocaina dar nu trebuie uitat sensul propriu zis, acela de miscare de rezistenta impotriva atrocitatilor razboiului.

| ElHombre2000 a răspuns (pentru TheAce):

Ma bucur ca cineva mai stie despre Woodstock! Eu nu stiam pana acum 2 saptamani cand profu de Civica mi-a dat un proiect.Am fost foarte incantat de ce s-a intamplat acolo acolo, Adica ce s-a realizat atunci nu se mai poate realzia acum.

| nowar a răspuns (pentru ElHombre2000):

E fain ca voua va da proiecte de genul asta la cultura civica :o /In ce clasa esti?

| ElHombre2000 a răspuns (pentru nowar):

In a VIII-a am terminat-o.Doar mie mi-a dat profu proiect.nush de ce dar cred ca ma credea mai special imi placea sa vorbesc cu el despre muzica)Imi place aceasta cultura imi pare destul de interesanta.A fost cel mai tare profwinking. Esti hippye?

Intr-un fel, si eu am terminat clasa a7-a trec intr-a 8-a si imi place mult muzica rock veche.

Si mie.ai parul lung?

Sunt fata. logic

Ooooo scuze am crezut ca esti baiat.de unde sti despre woodstock?

Din muzica rock.

Mai expicit? in ce versuri ia muzicii rock zice de woodstock?

Janis Joplin in concerte, Jimy Hendrix, The Beatles

Bun raspuns, apropo the beatles nu au concertat l woodstock!

Auzi,nu vorbim mai bine pe mess?

Da-mi id!

Nooo.blood

| nowar a răspuns (pentru nowar):

Scuze nooo.blood

16 răspunsuri:
| JoanJett a răspuns:

Intra pe www.authentic-rock.blogspot.com si uita-te pe partea dreapta unde scrie Festivalul de la Woodstock. Am scris acolo depre el si am pus cateva videouri si imagini.