James Dewar: ''Mintile omenesti sunt ca parasutele,se deschid doar atunci cand simt pericol.''
Kurt Cobain: ''Prefer sa fiu urat pentru ce sunt,decat sa fiu iubit pentru ce nu sunt.''
Si,ca citat lung,as alege intreaga poezie a lui Alexandru Macendonski,''Ura",care mi se potriveste, cred eu, la cat sunt de negativ si cata ranchiuna port atatora:
''Dacă-aş fi trăsnet v-aş trăsni,
V-aş îneca dacă-aş fi apă,
Şi v-aş săpa mormântu-adânc
Dac-aş fi sapă.
Dacă-aş fi ştreang v-aş spânzura,
Dacă-aş fi spadă v-aş străpunge,
V-aş urmări dac-aş fi glonţ,
Şi v-aş ajunge.
Dar eu, deşi rămân ce sunt,
O voce-adâncă îmi murmură
Că sunt mai mult decât orice,
Căci eu, sunt ură.''
Ochii dezvăluie puterea sufletului!
Un singur lucru face visele imposibile: frica de eşec.
A şti la scară umană poate fi folositor, dar în nici un caz mântuitor.
La întrebările fundamentale "de ce?" şi "în ce scop?" aporetica rurală românească răspunde: "d-aia".
Exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pământ pentru ca ideile să fie sesizate senzorial şi de proşti.
Omul nu este decât o trestie, cea mai fragilă din natură: dar este o trestie gânditoare.
Spun inteleptii ca trebuie sa citesti mult, nu multe.
Mi-e prieten Platon, dar si mai bun prieten adevarul.
Armele sa dea intaietate togei, laurii, elocintei!
"Real rap didn't die it just went underground..."
"Ai grija de gandurile tale pentru ca se vor transforma in vorbe.
Ai grija de vorbele tale pentru ca se vor transforma in fapte.
Ai grija de faptele tale pentru ca se vor transforma in obiceiuri.
Ai grija de obiceiurile tale pentru ca vor fi caracterul tau.
Ai grija de caracterul tau pentru ca el va influenta destinul tau viata ta."
de Frank Outlaw
"Nu dispretui lucrurile mici, o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodatã: sã lumineze în întuneric."
"Viaţa nu se măsoară în numărul de respiraţii, ci în numărul momentelor care îţi taie respiraţia"
"Noi suntem ca un cântec, nu credeţi? Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârşit spre început. Trebuie să-l cânţi totdeauna îndreptându-te spre sfârşit. Pe parcurs, în timp ce cânţi încă şi muzica te îmbată, îţi dai seama că sfârşitul se apropie totuşi, oricât l-ai amâna. Încerci să lungeşti puţin notele, dar asta nu dă cântecul înapoi, nu reînvie ceea ce a murit din muzică între timp. Amâni doar sfîrşitul. Te încăpăţânezi să nu recunoşti o evidenţă. Că orice cântec are un sfârşit. Oricât ar fi de frumoasă o melodie, vine o clipă când ea e acoperită de tăcere. Când tăcerea e mai puternică decât muzica."
Si nu stiu cine a zis, dar a zis ceva intelept " gările au văzut mai multe săruturi sincere decât oficiile de stare civilă"
Yesterday's the past, tomorrow's the future, but today is a gift. That's why it's called the present."
Nimic nu este imposibil pentru cel care incearca.
Nu imi e teama de o armata de lei condusa de o oaie; imi e teama de o armata de oi condusa de un leu.
Nu mai am cu lumea exterioară mie niciun contact, iar cea dinlăuntrul meu, nu ştiu, doarme sau a murit.(Cella Serghi)
Don’t let the shadow of your past………
Eclipse……
The brightness of your future…….
Duduc întreabă: