| Anonima_5812 a întrebat:

Hey TPU...Profesoara de engleza ne va da un test cu caiet si manual in fata.

Ati mai auzit de asa ceva? Ati dat astfel de teste? Daca da ...cum au fost?
Dau fundita mare de tot happy

Răspuns Câştigător
| Rrrr a răspuns:

Eu am dat la chimie asa
a fost destul de bine, dar trebuie sa stii unde sa te uiti, cum sa legi rezolvarea, nu e suficient sa ai caietul

32 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| xxdd a răspuns:

Adica o sa va dea ce nu-i in manual/caiet... si n-o sa aveti de unde sa copiati.

| foreverANDaDAY a răspuns:

Imi pare rau sa te desamagesc dar astfel de teste se dau la clase extraordinar de slabe ca sa nu le strice chir de tot media si sa nu le faca media praf.Si insemna ca profa vostra nu este deloc competenta si nu se implica deloc in meseria ei si abia asteapta sa scape o data.ASta-i viata...sad Oricum trist ce se intampla in ziua de azi in invatamantul romanesc nici nu vrea sa vad ce va ajunge Romania in curand...

| xXCrissXx a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie la geografie noi nu stiam ca dam test si nea luat asa prin surprindre si sa vezi toti aveam caietele si cartile si ala nici na zis nimica doar nea inchis caietele si cartile lea lasat dar si in carti aveam raspunsuri ce nas da sa fie si asa la teza rolling on the flooras vrea eu rolling on the floor poate in vise mai ales la teza rolling on the floor

| rebb a răspuns:

Ce prostie...
In primul rand nu e corect ce face profesoara astahappy si in al doilea rand o sa fie foarte simplu.

| GaBBiii a răspuns:

Eu am dat test de asta; x`! Si a fost super pentru ca ne-a lasat sa ne uitam in manual sa vedem cum se scriu si ce inseamna unele cuvinte; x`! Apropo ...Succes; x`! fundita; x`!?

| LifeFail a răspuns:

Da.
E chiar aiurea dar na. daca asa vrea profesoru' happy
Am dat anul trecut(cls a 7 a) la tehnologie. Oricum am luat 7 pentru ca la intrebarile pe care ni le daduse nu se gaseau raspunsuri in carte.
Oricum, nu pot sa-ti zic decat bafta multa! :*
xoxo

| Ana a răspuns:

Da, si de cate ori nu am dat, e foarte tare mai ales daca nu stii sa cauti prin caiet happy

| LostInDreams a răspuns:

Vezi sa nu te trezesti ca te lasa cu ele in fata, dar inchiselaughing Am si eu un sucar de profesor de asta la biologie de ne-a pacalit asawinking
Tu invata, nu te baza pe caiet. E o smecherie nu o sa te lase sa copiezi, sau o sa iti dea ceva ce nu aveti scris in caiet!

| lo8402 a răspuns:

Da...am dat si eu un test de genul la tehnologie...ne-a spus inclusiv o parte din exercitiile care ni le da, dar am avut foarte mult de scris.Asa ca a doua oara toata lumea si-a facut testul de acasa.Ma rog, cand se enerva profa ca nu stiam ceva, ne spunea ca nici cu cartea si caietul deschise nu am putea rezolva subiectele

| WestSid3 a răspuns:

Am dat si eu o singura data, anii trecuti, in a VI-a sau a VII-a la limba romana. Ce pot zice? Ne "plimbam" prin carte si caiet ca pe bulevard laughing
Profa corecta niste lucrari ale colegilor din scoala, iar noi profitam de asta. Toti colegii am luat peste 8. Pacat ca restul testelor nu au mai fost asa, dar trebuie sa mai si invatam. happy
Daca stii unde sa cauti si ce, e ok.

| Claudelu_6992 a răspuns:

Milly nu m-as bucura in locul tau.Si noi am facut la fel la latina si cea mai mare nota din clasa a fost7sad. Poate ca la engleza e alta regula... Funda?

| Deea_2581 a răspuns:

Nu am dat...asta insemna ca va da ceva cre nu gasiti nici in caiet nici in manualbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am dat unul la stiinte dar nici macar nu s-a uitat peste elesad. Doar la un exercitiu la care am luat F. B.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dear fi sa la toate materiilehappylaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, la mate, ne-a zis ca cine vrea se uita. Eu nu m-am uitat, le-am stiut pe toate perfect si am luat 10 love struck

| tpuu a răspuns:

Da. pai iti va pune intrebai,, si tu poti sa te informezi din caiet sau manualul tau, e chiar fain :]dar ai grija ca intrebarile vor fi incurcate. cred big grin

oricum nu e greu, la un test de genu asta love struck. e chiar fain

Succes

| Mihay4 a răspuns:

Eu am dat la matelaughing

| Anonima_5812 explică:

Vreau sa va contrazic pe cei care au spus ca aceste feluri de teste se dau la clasele slabe... Sunt la liceul de informatica intr-o clasa extraordinara (multi profesori renumiti ne-au laudat drept cea mai buna clasa )Sa stiti ca tot ce spun este adevarat si nu este exagerat. Vorbesc foarte serios...

| DeeDee007 a răspuns:

Da si eu am dat asahee hee. dar au fost grele.de aceea ne lasa cu caietu si cartea pentru ca nu gasim raspunsul crying. oricum succes :*:*

| JustBelive a răspuns:

Sunt foarte usoare eu am dat la franceza! bine, noi avem niste plicuri cu informatii pe care le putem fol. la test.Bafta!

| ktalyn178 a răspuns:

Da, eu dau des astfel de teste happy
E tare, poti sa copiezi, profa te lasa, dar sa nu exagerezi,
Ma refer sa nu faci galagie, sa rasfoiesti caietul facand galagie, si sa copii mai discret asa big grin
Profei o sa-i fie frica sa nu intre cineva in clasa happy asa ca sa copii mai discret chiar daca te vede happy
Succes :*

| aktlk a răspuns:

Da, astfel de teste se dau la clase asa de slabe ( incat elevii nu stiu nici de unde sa copieze, cu tot cu caiete si carti deschise). Cred ca vrea sa va demonstreze sa voi cu carti si cu caiete nu va descurcati si o sa luati o groaza de note mici.

| anutsaa a răspuns:

Daaaa. Eu la tehnologică dădeam test numai cu caietul în faţă şi doamna profesoară stătea şi făcea altceva. Ce pot să spun, erau super. Faza cea mai tare a fost că un băiat a luat 5 chiar şi cu manualul şi caietul în faţă. Bietul băiat, nu a ştiut să copieze.laughing Oricum, multe succesuri!laughing

| sweetgirl_2938 a răspuns:

Eu am dat la istorie caci facem cu directoru si ala n-are treaba ...Si desiguri ca toti am luat 10. Vai ce destepti suntemlaughing

| Beibiii_7101 a răspuns:

Da am dat test d`asta si e chiar super, se gasesc raspunsurile in cartelaughingdar vrea sa vada cat de bine esti pregatit/a. Noi la tehnologica facem asa: ne da evaluarea din carte si sunt numai intrebari, noi dam rapunsul numai din cartelaughing

| PaTRyCyA_1737 a răspuns:

Da, am mai dat astfel de teste la engleza, fizica etc...si a fost foarte usor! Sper ca te vei descurca si uh.
! Funda?

| CrazzzyOrrange a răspuns:

Eu am dat... dar te sfatuiesc sa invatezi pentru ca degeaba te lasa cu caietul deschis daca nu stii unde sa te uiti

| andi_5507 a răspuns:

Da am dat si cred sau iti va da ceva asemanator cu lucrurile care leai facut pana acum