Pai nu stiu picteaza ceva neobisnuit care, ......sa impresioneze oamenii.Du-te prin locuri, si uitate poate observi ceva neobisnuit si pote iti vine vreo ideee. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Multumesc m-ai ajutat foarte mult
Pai la arte vizuale se incadreaza mai multe categorii, plastica, grafica, designul, desenul tehnic arhitectura. Totodata si fotografia este considerata arta vizuala. Poti incerca perspective, naturi statice, redarea unei descrieri, sau elemente abstracte, idei neobisnuite.
Eu am fost la arte si aia ne puneau sa pictam boluri cu fructe pe o masa sau forme pe masa (cilindru, cub, patat, cerc...) si ne mai puneau sa pictam 5 oameni care fac o actiune, 10 oameni care petrec, 4 oameni care stau la rand la ceva! sau ne mai duceau afara si ne luam alea de pictat si pictam privelistea cu pasari si copaci si iarba cu oameni stand pe banca asta in curtea liceului! sper ca te-am ajutat pa!
Inceraca sa iesi pe afara si apoi sa-ti faci in cap o poza in 3-4 locuri diferite, apoi du-te acasa scoate foaia pensula si incepe sa desenezi ce ti minte din locurile respective, si o sa-ti iasa cv bine.
Mai incearca sa te duci pe o pajiste undeva cu un creion si o foaie si stai in fund si te uiti in fata si desenezi ce vezi. Succes
GaGaholicLittleMonster întreabă: