Staedtler,Stabilo,Koh-I-Noor,cam asta e gama pe care o folosesc ...Desi sunt pe modele, difera de la firma la firma calitatea grafitului ...ideea e sa-ti gasesti tu creioanele potrivite cerintelor tale.
Depinde mult si de tipul de foaie pe care-l folosesti ca suport.Eu iti recomand blocul de desen de la Canson sau blocul de schite Diamond Line.Nu folosi foi luciase sau de xerox, acelea lasa-le doar pentru schite.
Ai spus ca se ''intinde'', e ceva normal la grafit, de aceea e indicat ca atunci cand te apuci sa desenezi sa tii la indemana si o foaie curata care s-o asezi sub mana atunci cand hasurezi pentru a nu se intinde sau lasa urme de grasimi.De asemenea, le mai poti fixa si cu fixativ cand le termini, sa nu ai probleme si pastreaza-le in folii transparente la dosar.
Bafta!
Creioane de firma by Catalin Botezatu, 8000 de euro 2 bucati, mai iti da si o pereche de chiloti gratis.
Duthe ma de cretin eu vorbesc serios...numai de retarzi dau in ziua de azi
Pai si eu vorbesc serios.
Auzi in *** intrebare la el:"Cu ce creioane desenati?" Cu creioane la 2 lei 99, 3 bucati, cu ce creioane sa desenez? Sau exista creioane profesionale? Daca da, vreau si eu 2 Louis Vuitton
Creion normal? Toate creioanele pe care le foloseşti la desen, în schiţe, etc....toate au mină de grafit. Faptul că ele sunt de mai multe tipuri(HB, 8B, 2B, 8H, 2H,F etc.) e datorită faptului că au diferite roluri.E normal să se mai întindă, dar depinde şi ce hârtie foloseşti.
Idkidk întreabă: