Eu am citit 3 volume din Casa noptii intr-o saptamana sunt foarte frumoase al4lea volum nu a aparut. este cu vampiri si e tare
Daca dai o cautare cu carti sf online si carti cu vampiri online o sa gasesti multe titluri, cu mult mai multe decat am putea indica fiecare din noi ori chiar mai multi impreuna. Succes si numai bine!
Seria Vampirii sudului - Morti pana la apus, Moartea la Dallas, Clubul mortilor, Moarta pentru toti, Mort de-a binelea, Categoric moarta, Morti cu totii, Mai rau decat moartea, Mort si-ngropat, Moarte in familie si mai e Atingerea mortii care am inteles ca e o pov pe scurt pentru toate celelalte dar nu mi-am mai luat-o
Jurnalele vampirilor: Trezirea, Lupta, Furia, Reuniunea si pe 5 noiembrie apare Intoarcerea:Caderea noptii
Academia vampirilor la asta stiu ca sunt 7 dar nu am citit decat 4 si nu stiu exact ordinea:d oricum merita citite
Dracula
foarte multe gasesti la editura leda si poti sa faci comanda si iti da reducere de ex la vampirii sudului daca le iei separat stiu sigur ca costa vreo 4 mil si cu precomanda le iei cu 2 jum sau ceva de genu