| 30stm a întrebat:

Hey! Vreau si eu un top 10 cele mai mari persoalitati din istorie... Vreau sa stiu raspunsul vostruhappy

Răspuns Câştigător
| Parker a răspuns:

Din lume? mai bine din Romania ca personalitatile mari din afara nu ne-au si nu ne influneteaza prea mult.Iti voi face eu un top, dar nu consider ca sunt nici pozitive nici negative, doar MARI.
10. Thomas Edison
9. Benjamin Franklin
8. Leonardo Da Vinci
7. Hitler, Roosevelt, Stalin, Lenin (astia vin imrepuna)
6. Bob Marley
5. John Lennon si Beatles
4. Voltaire, Hippocrate, Aristotel, Euclid (vin imrepuna)
3. Michael Jackson
2. Eminescu, Nichita Stanescu, T. Arghezi si Paunescu (autori romani)
1. Si pe primul loc 3 personlaitati foarte cunoscute :
Che Guevara, Einstein, Napoleon Bonaparte

Atentie : Nu am adaugat personalitati religoase cum ar fi Iisus Hristos, Papa etc.

3 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Luan in consideratie influenta pe care au avut-o ideile sau faptele lor asupra evolutiei lumii, as alcatui urmatorul top:
-Iisus
-Copernic
-Newton
-Columb
-Leonardo da Vinci
-Napoleon
-fratii Wright
-Einstein
-Lev Tostoi
-Bill Gates
E un top subiectiv si inevitabil restrictiv.Numai bine.

| elena33_1247 a răspuns:

euripide, fidias, hipocrate,aristotel,decebal, zeus, clistene, pericle, eschil, sofocle (fundita?)

| sKuMpy52 a răspuns:

Pai nu cred ca exista un top al personalitatilor, dar cei mai importanti au fost:CAROL I DE HOHENZOLLERN (1866-1914)-a fost o epoca de inflorire a tarii in toate domeniile, de glorie militara si marire.
CUZA, ALEXANDU IOAN (1859-1866)- domnul unirii Principatelor de la 24 ianuarie 1859.
GHICA, ALEXANDRU- (1834-1842)- domn al Tarii Romanesti, era frate cu Grigore al IV-lea Ghica.
GHICA, GRIGORE (1849-1853) (1854-1856)- domn al Moldovei este cel care incheie seria Ghiculestilor domnitori.
STURDZA, IONITA SANDU- boier moldovean, domn al Moldovei (1822-1828).
STURDZA, MIHAIL - dintre domnii regulamentari, ocupa locul cel mai insemnat. sper ca te-a ajutat raspunsul meuwinking