Motivele pot fi multiple...
1.Astenia de toamna.
2.Nevoia de afectiune ( daca iti lipseste )
3.O mica depresie in urma unor evenimente care te-au marcat si pe care tu le asociezi involuntar cu lumea din jurul tau.
Nu te panica, zambeste si bucura'te de natura ( chit ca e toamna, iar bucurestiul este foarte gri ). Iesi in oras, intelneste'te cu prietenii ...etc. Sau daca nu: "make love"
Succes.
La faza cu filmele:iti imaginezi(chiar daca nu realizezi pe moment)ca tu esti in locul acelei persoane.si iti vine sa plangi.
la faza cu copilasii saraci:la fel.te pui in locul lor dar iti este si mila de ei.
la faza cu certurile cu prietenii:te-ai atasat foarte mult de ei si tu crezi ca printr-o cearta se strica prietenia.si te,,descarci"plangand.
in momentul in care te atasezi de o persoana, nu te mai poti,, dezlipi"de ea.
sper ca te-am ajutat!
Omul sufera mereu transformori. eu cred ca cu inaintarea in varsta cu anii ne schimbam. oamenii se pot schimba repede in bine sau in rau. poate esti sensibila si din cauza ca poate te-a marcat un lucru sau nu ai avut destula afectiune sau destula putere sa lupti cu un lucru si te-a facut mai sensibila. poate si psihicul nostru se schimba uneori, eu zic sa stai linistita dar daca vezi ca te schimbi radical de la o idee sau orice lucru sa consulti un psiholog ca sa te descarci sa iti spui bucurii necazuri sau daca nu o prietena care e foarte matura in gandire si site sa dea sfaturi bune. succes! :X
Nici mie nu imi place... Cred ca este normal. Si eu ma simt asa cateodata. Am vazut un sarman, eram cu prietenul meu pe strada si mi-a venit sa plang. Sunt oameni saraci care ii vad si zilnic si imi vine sa plang. Este un sentiment firesc!
Hmm. ar putea fi anumiti hormoni de vina. cine poate sti exact asa din fata calculatorului.
dar nu e o tragedie. bucurate de fiecare sentiment/ emotie, traieste fiecare clipa din plin si incearca sa fii cat mai constienta de ceea ce se intampla cu tine.
poate nu e cel mai bun sfat avand in vedere ca la mine era total opus. nu simteam nimic, in nici o situatie fata de nici o persoana. erau anumite momente care imi trezeau emotii si cautam sa le traiesc cat mai intens. un film emotionant pentru mine era "leon"
LisaJulie întreabă: