| Dressy a întrebat:

Hey`ya all! Vesnica problema: chef de desen, idei 0... Idei? Plz

Răspuns Câştigător
| M a răspuns:

Ai incercat design? pantofi rochii fuste cizme etc? sunt ffff tarilove struck eu numai astea desenez

11 răspunsuri:
| Alexa_4667 a răspuns:

Eu cand duc lipsa de inspiratie, ascult muzica. Incearca sa asculti melodia ta preferata si deseneaza ce iti inspira versurile. Mai poti cauta pe net imagini dragute, care sigur iti vor da idei, sau adu-ti aminte intamplari haioase, iesiri cu prietenii, sau pur si simplu cateva elemente care iti plac( pisicile, cartile etc). Spor la munca!

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Peisaj de primavara? Ghiocel? Doi indragostiti? Un cutzu? O pisica? O curte plina de flori? Un trandafir? Un portret? Hai ca nu e asa greu sa gasesti. Iti mai dau cateva: Un pitic cu barba lunga, un copil uitandu-se la ceva ce ii place, un mos, o pisica ce priveste pofticioasa un soarece, un iepuras care rontaie un morcov, o fata care plange. Succes!

| amaliax a răspuns:

Barbatul/ femeia ideala in viziunea ta happy

| Ollykaa a răspuns:

Hey!
Eu iti recomand sa te apuci de arta abstracta.
Cel putin, eu o ador love struck

incearca sa cauti pe google picturi de-ale lui Jackson Pollock, Natalia Goncearova sau Wassily Kandinsky care a inceput aceasta artain 1910 happy

Sper ca ti-am fost de folos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi desenează o padure, un copac al fericirii, o fată sau un băiat, steluţe multicolore etc. Baftă! :*

| Delicv3nt a răspuns:

Arunca o privire pe geam.

| Jenny23 a răspuns:

Pai, poti sa trasezi lini sa faci forme cum iti vin in minte si apoi sa vezi cu ce se aseamana ce ai facut sau cauta pe net picturi(desene) si vezi : pana nu-ti iese ca in imagine nu te opresti si vezi ce repede o sa treaca timpul

| Zuza_2058 a răspuns:

Ai putea face orice in umbra(vaza,flori,mar (fructe), piramida etc) si orice(glob, iceberg, pinguini(animale) te pup:* pa.
Sper ca ti-au folosit

| Dressy explică:

Ms Selena :* Asta e cea mai buna idee. Pana nu demult si eu tot haine desenam, nu stiu de ce m-am oprit, dar acum ca mi-ai adus aminte cred ca imi voi reincepe activitatea big grin mersi mult

| Spik3DeviL a răspuns:

Un portretwinking

| Andrutza_5938 a răspuns:

Ti-as sugera sa faci ceva cat mai spontan.Gandestete la ceva ce iti place si incearca sa il desenezi
Succes!

Întrebări similare