| snoopy_1080 a întrebat:

Hi! Cam ce muzica se pune la un banchet?(VIII sau XII)? Va multumesc.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca se poate fara manele, ar fi ideal.
In general, muzica de dans, nu de stat pe scaun, in transa, si de ascultat.
Evident, majoritatea pieselor va fi pe gustul vostru, al elevilor. Dar, ganditi-va si la profesori si, in functie de varsta lor, putesti, din cand in cand, sa le faceti si lor o bucurie cu o muzica putin mai veche. S-ar putea chiar sa va si placa muzica "lor".

| Gizăz a răspuns:

House, Trance chiar şi muzică de petrecere tradiţională. Dacă majoritatea sunt şi nişte ţărani obosiţi merge şi o manea să scadă IQ-ul puţin. Am dat nişte exemple generale dacă ar fi după mine din metale nu v-aş scoate.

| iuli a răspuns:

Pai ceva muzica dansanta sa sariti putin pe acolo, da la un moment dat se mai pune si muzica mai lenta(vals sau ceva de genu').

| cristiiiiiii a răspuns:

Buah as vrea si eu sa vad cum va distrati voi pe rock, tango sau vals nu am nimic cu nimeni dar la o petrecere toata lumea se simte bine cand se aud si manele ca sa poti sa te distrezi.am prieteni care nu suporta manelele si la banchet nu ii mai puteai lua de la dans.

| andreeada a răspuns:

Pai eu tocmai am facut banchetul si crede-ma ca a meritat noi am pregatit 2 dansuri tango si brasoveanca asta pentru incantarea profesorilor si muzica usoara (fara manele) pentru noi a meritat depinde si de gusturile voastre puneti ideile la comun si faceti un cd de care sa fiti totii multumiti