anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi.cine ma ajuta si pe mine? deci trebuie sa fac un desen ca o floare si imi trebuie vreo 4 culori deschise...cine imi zice care se potrivesc mai bine?batting eyelashes

10 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nuante de culori deschise,si pentru un efect mai bun adauga si umbre. Exemplu: Desenezi o floare,o colorezi cu creioane colorate cu mina moale,ca sa se imbine bine culorile si folosestie galben pai, ocru, galben chihlimbar sau galben mustar thinking

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Lol,majoritatea care au raspuns p-aici habar n-au ce-s alea culori...Verdele si rosul, portocaliul si albastrul sunt culori complementare, nu merg...

| FlorinaOnt a răspuns:

Pai portocaliu, galben, roz si violet deschis.

| MiruuuNaa a răspuns:

De exemplu, depinde de ce floare vrei. Cu nuante reci sau calde.
Daca vrei cu nuante mai calde incearca rosu, portocaliu, galben si un maro mai deschis.
Daca vrei cu nuante mai reci incearca albastru deschis, lila, verde tot deschis si poate un pic de gri.

Sper ca ti-am dat idei, spor la desenat! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alb,galben,roz si albastru deschis

| ghitza a răspuns:

Hey...
Poi depinde cum sa fie floare, dar poti folosi ceva crem sau dai cu roz si apoi faci cu culoare alba peste ca sa iasa, roz, portocaliu, rosu(nu apesi foarte tare sau iei un rosu foarte deschis)
Incearca sa vezi cum iese, si daca nu iti place asta e, dar poate iti vin tie alte idei big grin. Spor la desenat!winking

| DenisejUSTmE a răspuns:

Verde,rosu,galben,albastru sau verde,mov, roz, rosu.happy

| DenisejUSTmE a răspuns:

Verde,mov,roz,rosu sau verde,rosu, galben, albastru. happy

| Raluca7761 a răspuns:

Albastru in fundal, verde frunzele si iarba(daca faci iarba) si roz (culoarea florii), si galben in mijloc.

| medicol a răspuns:

Culorile care se potrivesc sunt :galben,bleu, rosu, roz