| Atât_Didi_1998 a întrebat:

Hi!
Sunt a8a. Si sunt in dielma :]].
Sunt talentata la desen thinking si-mi plac chestiile gen psihologie.
Si nu stiu la ce liceu sa ma duc thinking [In Bucuresti].
Ceva cu Stiinte Sociale sau de arta?
[Media mea e pe undeva la 8.20-8.60]
Bine. Si am niste variante :
1) Socolescu [arta]
2) Victor Babes [stiinte sociale]
3) Constantin Brancoveanu [stiinte sociale]
4) Ion Barbu [stiinte sociale]
5) Dimitrie Bolintineanu [stiinte sociale]
6) Tudor Vladimirescu [stiinte sociaele]
... Fie. Daca mai aveti alte optiuni thinking sunt bine venite :3
Multumesc puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| airaad a răspuns:

Si eu sunt tot clasa a8a si pot sa zic ca si eu vroiam sa ma duc pe "arte" dar am vorbit cu niste prieteni care sunt la scoala de arte, mi-au explicat cum merge acolo si mi-am schimbat complet gandurile.Hai sa o luam asa:

Daca dai pe arte: ajungi artist, pasiunea ta. pare ok iti indeplinesti "visul"
Daca dai pe filo: poti sa ajungi la drept, ai de citit la greu in astia 4 ani de liceu, chiar trebuie sa iti placa sa citesti
Daca dai pe mate-info: e super greu X_x multi se muta de la mate-info la stiinte
Daca dai pe stiinte:Toate sunt echilibrate(romana, matematica, fizica, istoria etc.) deci in concluzie de la stiinte ajungi ce vrei. chiar si artist daca in paralel cu scoala iti perfectionezi stilul de a desena/picta.Insa ai de invatat mai mult decat la filo sau arte

Dupa parerea mea cele mai bune optiuni sunt stiintele, cei mai multi dau acolo si ajung unde isi doresc. In plus daca inveti pentru examene si intrii la stiinte si nu-ti place acolo poti sa te muti la arte daca ai media peste ultimul elev care a intrat la arte.

Asta este parerea mea... sper ca am ajutat happy (nu te pot ajuta cu liceele din Bucuresti... nu sunt de prin zona)

| McMihai1993 a răspuns:

Daca vrei arta plastica incearca Tonitza