| frumusihk99 a întrebat:

Hiyy TPU!
Ma pricep foarte bine la desen inca de la gradinita. Acum sunt in clasa a 4 a si pot sa fac schite in creion de zici ca sunt adevarate si totusi nu am luat nici-un fel de lectii ci doar prin exercitiu,talent (toata lumea o spune, nu ca m-as lauda ) si placere dar as vrea sa ma perfectionez ca sa ajung mare artista sau arhitecta.Vas rog, Stiti ceva site-uri in care sunt trucuri despre desenul numai in creion sau lectii .....chestii in legatura cu tipu acesta de desnen? Fundaaa:*

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, ai putea sa-ti faci reclama prin blog, sau prin pagina de facebook de dat Like. iti inviti prietenii, si cu siguranta iti va raspunde cineva, si te va ajuta si mai mult in orice doresti sa faci cu desenele tale. Bafta!

| AnonimGirl2345 a răspuns:

Buna happy.
Eu sunt mai maricica decat tine :3. Sunt in clasa a 7-a si am 14 ani happy.
Si eu desenez inca de la 5 ani happy. Iubesc desenul! love struck
Desi nu desenez mult,ci foarte rar,doar cand am de facut ceva pentru scoala o fac,dar in rest,nu prea.
De perfectionat,poti sa faci asa :
Iti alegi o imagine care iti place la nebunie si incerci sa o desenezi big grin. Si facand schite si tot felul de exercitii, te perfectionezi singura, fara ajutorul nimanui. Trucuri? Gasesti pe net foarte multe trucuri care te invata sa faci de exemplu umbre, schite, sa pictezi pe panza, sa faci un pastel etc.
Ca sa devii artist, trebuie multa munca si exercitiu, si multa pasiune!
Succes in continuare :*
Arta e minunata!

| Mayar a răspuns:

Trebuie sa mergi la meditatii. Nu pot invata arta de a desena, picta, etc, fara un indrumator real, nu virtual! Altfel, va fi timp irosit degeaba.