Salut Bianca. Mi-am facut timp sa citesc textuletul tau (nu i-as spune capitol pentru ca nu e). Tin in primul rand sa te felicit pentru ca ai ales sa imbratisezi pasiunea scrisului, dar ma vad nevoit sa fiu parerea obiectiva si in cunostinta de cauza de care tu de facto ai nevoie. Probabil ca nu ai observat dar folosesti repetitiile suparator de des si cel mai rau, nu prea ai (momentan) acel simt narativ, imperativ unui scriitor. Descrierile sunt lipsite de chintesenta, seci, exista acea dorinta de a lansa o actiune de tip ''fast paced'' care insa se impleticeste pe drum si isi pierde calitatea. Sfatul meu pentru tine ar fi sa incerci un fel de teme, mai pe scurt: sa faci descirieri deminim 35-50 de randuri, de tip tablou, de peisaj, de personaje si asa mai departe si sa faci treaba asta cateva saptamani cel putin pana cand vei capata acel fler narativ pentru a continua mai apoi sa lucrezi la cartea la care vrei sa o scrii. Presupun ca esti foarte tanara si asta inseamna ca ai inca destul timp sa te maturizezi literar dar momentan aceste carente se vad cu ochiul liber si ele trebuie corectate.
anonim_4396 întreabă: