Dragă Jocelyn, ai așternut pe hîrtie o sumă de sentimente care emană din interiorul ființei tale dar toate la un loc nu sînt suficiente pentru a se constitui într-o poezie.
Ideile, poate ar fi ele cumva generoase dar realizarea lirică este naivă, stîngace, chiar dacă în unele locuri surprinzi cu unele cuvinte și expresii interesante.
Primele două strofe par mai legate, mai cu o idee, dar apoi deviezi într-o nebuloasă în care navighezi fără orientare, ca un naufragiat pe o mare a deznădejdii.
Versurile uneori au rimă, au o anume prozodie, dar apoi se disipă și se sparg precum valurile de niște țărmuri de granit.
Caută poezia din „poeziile" tale. Caută figuri de stil reușite, epitete, comparații, metafore.
Singurul pasaj ce mi se pare cumva mai aproape de poezie ar fi ultima strofă.
Peste toate, ai destule greșeli de ortografiere a limbii române.
Mai citește poezie și apoi apucă-te să compui.
Și, mai mult de atît, încearcă să citești materiale de critică, recenzii, ale unor alte creații lirice.
Nu stiu daca-ti este de ajutor, am dat peste compozitii cu mult mai plictisitoare ( "Probabil ca o veti gasi plictisitoare").
DOAMNE! E atat de marfa! In sfarsit cineva caruia ii place sa compun!
SALUT,eu sun Ralu,si imi place si mie la nebunie sa compun!
Compun poezii, cantece si am fost la concursuri, dar n-am mai vazut o asa realista poezie! IMI PLACE foarte mult! O ADOR! Esti o artista! Felicitar!
E destul de reusita.
DAca obisnuiesti sa scrii, fa o vizita aici
http://valeriamicleusanu.blogspot.com/