| DORICE a întrebat:

Imi place sa citesc si in ultima vreme mi-am indreptat atentia asupra literaturii de genul urban fantasy, poate SF... oricum aparitii destul de recente. Problema mea e urmatoarea: in conditiile in care aceste carti sunt destul de scumpe pentru buzunarul unui student care de-abia a terminat facultatea si nu are inca un loc de munca, de unde as putea sa procur sau sa imprumut carti de genul la preturi mai mici? Am incercat la biblioteca nationala si mi-au spus ca anul asta nu se mai fac inscrieri. Am incercat si la alte biblioteci publice dar acestea nu sunt prea doatate cand e vorba de acest gen de literatura! Am cautat si pe la diverse anticariate online sau nu. Am cautat pana si carti in varianta electronica sau audio, desi prefer sa le citesc eu. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Minnie a răspuns:

Am gasit sa citesti online rafuiala si am gasit in engleza richelle mead 2, 3 si 4. Le poti comanda la 11 lei de la revista bravo in romana. Din pacate sunt prea noi ca sa fie gratis pe net. Daca doresti ce am gasit eu da-mi mailul tau

4 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

In Bucuresti la bibliotecile de cartier gasesti carti SF o gramada. Daca nu, poate imi trimiti cateva titluri de carti pe care ti le doresti si pot incerca sa te ajut cautandu-le pe net.

| NightCrowler a răspuns:

Ai putea sa scoti de pe internet carti in format pdf. Tot tu le citesti si is gratis. Ai putea incerca pe http://pdf-world.net/. Eu de acolo am scos ceva carti. Si sunt si in romana. Sper ca ti-am fost de folos;)

| DORICE explică (pentru NightCrowler):

Am cautat, nu am gasit! sad Dar iti multumesc pentru sugestie.

| DORICE explică:

Fortele raului absolut de Kelley Armstrong sau seria Georgina Kincaid de Richelle Mead sunt cateva titluri pe care le caut. Le-am gasit in magazine dar, nu am cu ce sa le cumpar.

| Minnie a răspuns (pentru DORICE):

Am gasit sa citesti online rafuiala si am gasit in engleza richelle mead 2, 3 si 4. Le poti comanda la 11 lei de la revista bravo in romana. Din pacate sunt prea noi ca sa fie gratis pe net. Daca doresti ce am gasit eu da-mi mailul tau