anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti zice noutati site-uri desprre lady gaga?

Răspuns Câştigător
| IDontCareeeeeeeeeeee a răspuns:

Lady GaGa va purta o rochie din oase :
Dupa ce anul trecut a socat publicul la MTV VMA purtand o rochie din carne macra, anul acesta Lady GaGa ar putea furniza o surpriza si mai mare.

Cantareata ar putea aparea la eveniment imbracata intr-o rochie confectionata din oase. Propunerea vine din partea unei companii care vinde produse pentru barbeque: sosuri, carne, condimente.

Directorul companiei PigOfTheMonth, Lea Richards, a declarat ca a ajuns la o intelegere cu un designer foarte cunoscut pentru crearea rochiei din oase si ii ofera lui Lady GaGa suma de 500.000 de dolari ca sa o poarte la un eveniment important.

Desigur, eochia vine la pachet cu un set de accesorii ce imita ustensile pentru gratar

Rochia cantareste putin sub 5, 5 kilograme, insa Richards nu a dorit sa dezvaluie cate oase vor fi folosite la realizarea ineditei rochii.

Premiile MTV VMA 2011 se vor decerna pe 28 august.
Lady Gaga nu a putut vorbi pentru 48 de ore dupa moartea lui Amy:
Lady Gaga a dezvaluit de curand ca a fost asa de suparata la aflarea vestii tragicei morti a lui Amy Winehouse incat a ramas muta pentru 2 zile.

Imediat dupa ce a auzit de trista veste legata de moartea lui Amy, Lady Gaga nu a mai putut vorbi timp de 48 de ore.

"Sunt asa devastata si trista. Nu am putut vorbi timp de aproximativ 48 de ore. Am fost intr-o stare de soc. Nu cred ca Amu avea nevoie sa invete nici o lectie. Cred ca lectia a fost pentru intreaga lume, pentru a fi mai buni cu ea. Toata lumea a fost asa de dura cu Amy si si totusi, tot ce stiam eu despre ea era ca era cea mai draguta si buna persoana.", a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga a recunoscut ca a luat si ea droguri si ca acum ii este rusine de trecutul sau.

"Obisnuiam sa iau droguri puternice. Am fost asa de rusinata. Tatal meu m-a sunat intr-o zi in legatura cu dependenta mea si de atunci am incetat totul. Nu mai iau droguri acum. Tatal meu mi-a zis.", a explicat artista.
Lady Gaga si Justin Bieber, in Cartea Recordurilor:
Lady Gaga si Justin Bieber au ajuns in Cartea Recordurilor pentru dominatia pe care o exercita in mediul online.

Ziua de ieri a fost numita Social Media Day, in care Guiness World Record au anuntat noile nume care au fost inscrise in documentul onorific.

Justin se mentine pe pozitii cu recordul pentru cel mai vizionat videoclip pe internet, `Baby` (575, 118, 703 milioane de vizualizari pana pe data de 29 iunie 2011).

Lady Gaga are cei mai multi followeri pe Twitter (11, 259, 372 pana pe 29 iunie 2011).

Tot Gaga a fost primul artist care a depasit 10 milioane de followeri pe Twitter in data de 15 mai, urmata de Justin Bieber in scurt timp cu acelasi record. Funda?

4 răspunsuri:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Intră pe Wikipedia, caută site-ul ei oficial, caută pe facebook/twitter...etc. Ai unde să cauți.

| OannnaM_3053 a răspuns:

Lady GaGa a scos din nou la iveala alter ego-ul ei masculin, pe nume Jo Calderone, pentru a-si promova noul single `You and I`.

| PisoiasPufos a răspuns:

Nu nu stiu imi pare rau

| mariuka1998 a răspuns:

Pai ultima stire e ca s-a facut baiat pentru urmatorul videoclip