Depinde la ce capitol te referi
Daca vrei pentru muzica, daca vrei pentru poze bune...
Eu am ales la capitolul inteligenta... si am descoperit ca Samsung U600 e mai destept ca multe telefoane "de fita" scumpe. Stie sa faca foarte multe chestii care vanzatori omit a le enumera
Mai spun ca Samsung S5230 e mai bun ca LG-u ku991i, dar pica la capitolu tuchscreen, mie nu imi place cum merge, apas de 10 ori[pe butonul de zoom de pe display] sa dau un zoom.
Tu decizi ce telefon vrei!
Apar fel si fel de telefoane in fiecare saptamana.Pe care doar cei in domeniu le-ar cunoaste
Eu zic sa te duci la un magazin VDF/ Cosmote/ Orange/ Germanos si ceri o parere a celor de acolo.
Distractie placuta!
Lg nu face prostia sa-ti iei samsung crede-ma chiar daca la lg nu te tine mare lucru bateria la samsung nu vei avea semnal nici sa suni la relatii cu clientii crede-ma asta mi se intampla mie cu samsung
Eu am un LG ku990i si e destul de bun doar ca bateria la mine nu tine mai mult de 2 zile si daca nu ai stylus e nasol cand vrei sa scrii mesaje... Oricum designul telefonului e dragut si camera de 5 megapixeli e super tare :X
Lg ku990i! Si asta pentru ca :-Are camera 5.MP (Telefonul e creat in special pentru poze si videoclipuri de o foarte mare calitate)
-Touchscreen-ul e mult mai compatibil-chiar si fara stylus merge ok;
-Semnalul e mult mai bun decat la Samsung;
-Internetul merge cu o viteza destul de mare.
Iar o ultima caracteristica care pe mine m-a impresionat la telefonul acesta este optiunea 120 Fps care e in dotajul camerei!
lady$$$ gaga întreabă: