Mi-ar fi placut sa fi trait in epoca antica. SA fi trait printre atatia filozofi ar fi fost pentru mine un vis.
Sincer as fi vrut sa ma nasc tot atunci cand m-am nascut.doar ca mi-as fi dorit in alta tara...ca de exemplu America...as fi avut mult mai multe sanse sa ma remarc.
In epoca primitiva, in niciun caz, nu mi-ar fi convenit sa umblu imbracata-n 3 frunze si facand copii pe sistem turbo.
In epoca medievala, nyet. Pentru ca ar fi dat ciuma-n mine.
In epoca moderna... m-as fi aflat acum la vreun lagar de concentrare :s
In epoca contemporana...nici atat.Generatia hi5, generatia messenger, generatia Hannah Montana... Nyet.
Deci mi-ar fi placut sa traiesc in epoca antica :X:X In Grecia sau Roma, sau chiar Egipt. Iubesc antichitatea
5 Epoca contemporana, sunt dependent de tehnologie moderna, avamsata, daca as putea sa traiesc in Epoca viitoare as face-o
Hmm...cred ca in antichitate, sa cred in zei, sa traiesc in Atena, Roma sau Egipt. Ce vis frumos
Epoca medievala. Ma fascineaza pur si simplu. Portul, respectul, obiceiurile...tot!
Pai, cred ca in epoca moderna m-am indragostit putin cate putin de ea citind cartile din perioada aceea
jakecrazy întreabă: