Este destul de usor, nu-ti face probleme. Cand vei fii mai mare vei spune ca si mine ca mai bine e pe clasele 1-4 decat la gimnaziu sau liceu
Ce frumos ii intra 4
Invata!fundytzaaa dddddddddaaaaaaaaaaadas fas fasfasdasfdafasfasdasdfasfas afs fas da
Este destul de usor.Acuma ti se pare greu dar dupa ce termini clasa a 4-a o sa ti se para usoara.
Lol, în clasa a4-a o să mai ai 2 materii în plus: geografie (which sucks) și istorie (which sucks aswell).
Dacă ți-a plăcut până acum, nu văd de ce să nu îți placă și în a4-a.
Btw, să ai grijă la geografie, dacă îți place, o să ai calificative mari, dar dacă nu, atunci ai pus-o. Mie cum nu mi-a plăcut, mai țin minte și acum că aveam numai insuficient, suficient și bine. xD
Well, succes în continuare.
O sa vezi, ai putina rabdare, fiecare an scolar este frumos daca stii sal pretuiesti
Sunt a-V a A si sa stii ca in clasa a 4 nu e greu dar ca sa dai bine fa-ti o prietena dar nu o tocilara sau nooaba si ai grija la prietenii tai din gasca daca sunt mai mari ca tine si ai grija sa nu-si bata joc de tine!
Mie unul mai placut a IV-a...Ai grija la engleza o sa dai testul pentru intensivi!
Ce as mai vrea sa fiu pe a4a
Mie mi-a placut ...asta depinde de tine
Bafta :* Ti PooooP :*>
Ei bine, mie mi-a placut.Nu e greu, dar nici usor.Pe cat avansezi inveti lucruri mai grele. Daca te tii de carde o termini cu succes! Multa bafta la scoala!