1.Nu exista facultate de modeling, ci exista doar niste simple cursuri.
La cursuri se preda miscare scenica.
Poti sa faci orice facultate vrei si apoi sa incepi cursuri.
Facultatea de Modeling? Unde-i asta?
Cati ani ai tu, de fapt? Presupun ca vreo 11-12, nu mai mult. Ca, daca erai un pic mai mare, ti-ar fi trecut prin cap ca, admitzand ca o asemenea facultate ar exista, ar fi munca in zadar s-o faci.
Pai, cine crezi tu ca si-ar pierde timpul sa faca o facultate, sa se pregateasca pentru o meserie pe care, chiar daca esti vreo Claudia Schiffer, o practici doar vreo 5-6 ani.
Ca, doar n-oi vrea sa iesi la pensie, model.
Exista facultate de modeling?
la "facultate" se predau cursuri despre machiaj, miscarile pe scena, imbracaminte etc
te sfatuiesc sa inveti, sa dai la o facultate si daca-ti doresti sa ajungi fotomodel sa faci in paralel acesete cursuri, de multe ori nu ai norocul sa ajungi cunosuta si nu se merita sa pierzi timpul degeaba mai ales ca acest job nu dureaza toata viata ci doar in tinerete. si eu merg la prezentari dar este doar un hobby.
Pai nu este facultate cum a spus si deaajustinx doar cursuri, la acele cursrui te invata cum sa te comporti, cum sa te machiezi, cum sa ai o alimentatie sanatoasa, cum sa te imbraci, chestii de genul acesta sper ca ti-a fost de folos
Asta e basm sau chiar exista o facultate de modelling? Doamne fereste
Draga,eu sunt model si este academie de modeling dar nu cred ca in Romania,eu stau in america.Te invat sa mergi ca un model,ce farduri te avantajeaza,pozitii pentru sedinte foto,cum defilezi,cstde importanta e garderoba ta etc, eu sunt in ultimul an si profezez, inimaginea de la avatar eu sunt
Facultate de modeling? poate vrei sa spui cursuri, te invata cum sa mergi, cum sa te machezi, cum te comporti in societate, cum sa pozezi, atitudinea care sa o ai in poze. bafta
:X Buna` . Doamee cata rautate. ea a intrebat care e problema?. Nu exista` facultate de modeling :*. Iar la cursuri faceai tot ce am facut la Grazziela`. decii` te stiiu`. Rox
Duduc întreabă: