Puncte comune? Eu as spune doar un singur punct comun: amandoua sunt surse care ofera informatii. Atat.
Diferente? O multime: sunt diverse comunitati unde televiziunea nu este receptionata, din diverse motive; unii oameni nu isi pot permite sa utilizeze televizorul ( energia electrica costa, abonamentul la cablu costa, deci ei renunta), presa scrisa si cartile au un cost mai mic, se pot imprumuta sau citi gratuit. Avantajele televiziunii aspura informatiilor scrise: uneori, stirile ( daca ne rezumam la acestea) sunt mai rapide, mai usor accesibile si, cu siguranta provin dintr-o arie mult mai larga. Avantajele cititului aspura TV-ului: citesti cand vrei, unde vrei, poti sa reiei pana intelegi sau te plictisesti. Dezavantaje: din ambele parti vine din ce in ce mai des o cota ridicata de violenta si cadere morala, ambele sunt dependente, ca si calculatorul
Buna! Eu citesc multe carti, dar ma mai uit si la televizor seara. Sunt seriale unde poti sa te informezi, iar multe filme sunt luate din carti (ca puncte comune ). Unii oameni s-au despartit de carti, probabil din cauza ca si ei s-au schimbat foarte mult. Nu trebuie sa neglijam cartile pentru ca sunt foarte importante, dar trebuie sa facem putin din fiecare, pentru ca fiecare isi are un rost :*
Bafta :X
Mie imi place foarte mult sa citesc, pana acum am citit foarte multe carti, dar urmaresc multe filme sau seriale la tv...pentru ca aceste 2 lucuri sunt pentru mine niste hobby-uri le practit in mod egal...
Anomim2025 întreabă:
anonim_4396 întreabă: