Marturisesc ca -mi place mult literatura SF, citesc cu interes tot ce mintea omeneasca isi poate inchipui in legatura cu viitorul, dar n-as putea pretinde ca am citit tot ce a aparut in ultimii ani; e uimitor cat de fecunda este mintea omeneasca in domeniul respectiv.Scriu acest preambul intrucat fragmentul reprodus de tine este perfect; foarte frumos peisajul foarte frumoase imaginile, foarte interesante sugestiile. Aproape nu recunosc, in nicio masura, in aceste fraze slefuite aproape de perfectiune, poetul stangaci din poezia postata intr-un alt mesaj. Daca, intr-adevar tu esti autorul unor asemenea fraze impecabile, atunci esti un scriitor adevarat.Este drept ca termenul Waruen l-am mai intalnit pe undeva, nu-mi dau inca seama exact unde, la fel si Oldona. Dar nimeni nu pune proprire pe nume in special si pe cuvinte in general. Daca ai imprumutat din vreo opera straina denumirile nu-i niciun pacat; si daca le-ai folosit intr-un text personal, creat de tine cu atata maiestrie, e minunat.Tot ce pot spune deocamdata este ca fragmentul reprodus de tine da marturie despre un scriitor foarte talentat.De esti, cu adevarat tu acela, felicitari! Asteptam continuarea.Succes.
Imi place foarte mult! esti foarte talentata!
Ai un limbaj foarte frumos si logic, prin care induci o stare in sufletul cititorului ca si cum ar fi acolo...
Astept cu nerabdare continuarea!
E foarte frumos! Foarte multe epitete. Puteai sa folosesti si inversiuni ex:barbat solid, solid barbat. Oricum, daca era pentru scoala sigur luai 10! Felicitari ai o imaginatie foarte bogata!
Eu mai compun poezii, nu proza, dar textul tau este uimitor. e special si are acel ceva care te face sa astepti cu nerabdare continuarea. multa bafta si abia astept sa citesc si restul... sper sa mai publici aici ceva pe TPU... bafta :