| QuicKKILLexe a întrebat:

JUSTIN-BIEBER-GAY.TK Uitati ce a auns justin bieber... e cu selena gomez doar ca sa vada lumea ca nu e gay, dar chiar e

9 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Eu nu am nimic impotriva dar nic in comun cu el
si la fel cred si despre persoanele care sunt atrase de acelasi sex.atata timp cat nu maafecteaza in vreun fel, pot fetele sa se pupe intre ele, la fel si baietii.nu imi pasa.pur si simplu, daca nu am niciun fel de legatura cu acele persoane, cine sunt eu sa le judec?

| X a răspuns:

Ce naiba tot aveti cu omu eu nu price oricum vezi ca esti mai gay ca el daca crezi ca se si dau premiile

| LastChance a răspuns:

Cel mai mare ratat copil in viatsa...vai de puta lui laughing

| Deeiutss a răspuns:

Bah cocalarii dracul voi comentati de el da voi sunteti niste labagii el a ajuns un om mare are doar 16 ani ganditi-va un pic...si cate a realizat si cati fani are.cand voi sunteti niste boschetari de la coltu strazii care habar n-aveti da habar n-aveti sa cantati sau altcv...cand o sa aveti voi cati fani a avut el sau cand o sa ajungeti staruri atunci sa comentati fraierilorr! loser

| deea1988_9967 a răspuns:

Gay sau nu a ajuns undeva unde numai putini pot sa o faca!

| Smmile a răspuns:

Si daca e gay, sa fie.bravo luilaughing...cred ca baietiilor din intreaga lume le este ciuda pe el, ca are talent si eu nu, bravo luihappyca a realizat ceva pana acum!

| addicting a răspuns:

Ba da e gay toata ziua, voi nu ati vazut cum arata...
Frate, de ce o fi mucosu asta idolu adolescentelor ca al meu nu e...
Sau poate decat alea de 11, 12 ani au fantezii cu el.
Selena Gomez-una dintre ele

| Youknowimright a răspuns:

Da si mai e si fraier da de fapt e doar un mucosbig grin

| FreakyKidu22 a răspuns:

In primul rand el nu e gayhappyeste cu ea pentru ca chiar o place, nu doar de fatada.de ea nu stiu ce sa zic daca il place sau nu.
Oricum, daca el spune sa nu e gay, inseamna ca nu e...
nu stiu de unde le scoateti