Imi place sa scriu poezii de toate felurile:despre anotimpuri, sentimente, comice etc.
Mie imi place foarte mult sa scriu poezii(daca vrei sa le citesti 2 dintre ele sunt postate pe acest site). Pentru mine cuvintele au o putere inegalabila, iar daca sti sa te "joci" cu ele poti fauri mici opere de arta. atunci cand scrii ai posibilitatea de a da glas sufletului, de a te exterioriza intr-un mod atat de frumos.
eu aleg sa scriu poezii strans legate de starea mea de spirit, de trairile mele. Atunci cand slovele asternute pe hartie vin din inima dobandesc o frumusete iesita din comun, dobandesc puterea de a atinge si alte inimi.
sufletul este oglinda a ceea ce esti tu. trebuie sa ii acorzi atentie, uneori are multe sa iti spuna, trebuie doar sa ii dai glas
Pai eu scriu poezii...Azi in ora de engleza ma plictiseam si am scris vreo 2 pe caietul meu de poezii. Uite una:
Greierasul fara casa toata vara a cantat
Si pentru ca n-a lucrat, a ramas infometat.
Furnica nu vrea sa-l ajute desi bucate are multe, multe
Greierasul s-a gandit si un plan a ticluit
El furnicii i-a cantat, aceasta sa-nduplecat si la ajutat.
Greierasul fericit, furncii i-a multumit si apoi el i-a jurat
Ca vara v-a munci neincetat
Mie imi place sa scriu poezii, in ultima vreme nu am mai avut timp insa pentru mine e o evadare din rutina zilnica si ma ajuta sa-mi amintesc lucrurile placute din viata mea, imi dezvolta si abilitatile de comunicare dar si simtul artistic, in plus imi place cand cineva imi cere sa fac o poezie despre un anumit subiect s-apoi sa-i vad expresia fetei cand citeste.E hobby dragut si macar stiu ca ramane ceva in urma ta!
anonim_4396 întreabă:
Angelindeed întreabă:
Duduc întreabă: