Imi plac serialele de pe TVR1...chiar ieri a incepul unul nou.
@ardnaxur1961 cred ca a scris in romana, dar a tradus ceva din coreeana.
Nu imi place filmele coreene ca e naspa. La care le place sa vorbeste limba romaneste?
Poate ca am vazut vreunul, insa nu mi-l aduc aminte. Oricum, sunt detul de simpatice cele japoneze.
Cateva seriale pentru cei care vor sa vizioneze filme coreene de calitate in afara de celebrul dae jung geum (giuvaerul palatului). Ar fi : jumong, kingdom of the wind, iljimae, the four gods (la acestea 4 gasiti si titrare in romana) seo dong eu, return of iljimae, queen seon duk, emprees chun chu, emperor of the sea (gasiti titrare in engleza) si mai sunt destule timp sa aveti de pierdut nopti. Vizionare placuta.
Eu le ador m-am uitat pe tvr1 la giuvaierul palatului, furtuna la palat, secretele de la palat, apoi pe tvr 2 la cronicile frumoasei luptatoare, pe youtube la bad love si boys before flowers ambele variante(japoneza si coreeana) si ma mai uit la bad guy care in acest moment se lucreaza la el si vremurile apuse sunt nemaipomenite filmele coreene sunt o fana a acestor filme...vam popat :*
Fratilor se pare ca sint singura fana adevarata a acestui gen de filme, habar nu aveti ce colectie impresionanata de filme si seriale coreene am si inca o imbunatatesc.Va sfatuiesc sa vedeti orice fel de film coreean, nu sint lacrimogene, au foarte multe laturi psihologice. Mi-a parut bine, Diana; mai vizionati, copilasi, mai vizionati...
Giuvaierul Palatului e film japonez nu coreean; si gata frate cu criticile; i-a zis cineva deja o data ca a gresit; va simtiti importanti daca ii spuneti fiecare in parte ca a scris gresit?!
Ador filmele si serialele coreene...Pe langa serialele istorice(inclusiv cele de pe tvr1)imi mai plac playful kiss,bad guy,boy over flower,personal taste, you're beautiful, god of study etc.
Mie imi plac filmele coreene.
Mai ales:
-A Bittersweet Life
-A Millionare First Love
-A Moment To Remember
-Almost Love
-Baby and I
-Secret Love
-The Art of Seduction
-Virgin Snow
-Legendele palatului printului Jumong
-Dae JangGeum
-Furtuna la palat
-Secretele de la palat
-DaMo
-Do Re Mi Fa Sol La Ti Do
-My Girl
-The King and the Clown
-Innocent Steps
-My Sassy Girl
-...ing
Do Re Mi Fa Sol La Ti Do unde l-ai gasit cu subtitrare in romana?
Sa stiti ca eu am scris bine daca nu uitati-va ca si coreeni au filme si seriale cum avem si noi!
Eu ador tot ce este legat de corea incepand de ma muzica,seriale drame pentru cei care vor sa vizioneze le recomand sa vada boys before flowers, playful kis, bad guy, iris, bad love, cronicile frumoasei luptatoare(damo), secretele de la palat, furtuna de la palat, giuvaerul palatului etc este o colectie intreaga de filme si seriale foarte fumoase
anya_1621 întreabă: