| anutza_4867 a întrebat:

La ce ma sfatuiti sa dau istorie sau geografie?

Răspuns Câştigător
| MoRtY a răspuns:

La istorie-pentru ca iti da cam 6 lectii.si le poti invata.
iar la geografie geografie trebuie sa stii toate tarile, capitalele, despre relief, clima, economie, etc... si este mult mai greu...ca le incurci sigur intre ele.
sper ca ti-am fost de ajutor!>big grin

22 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Eu iti sugerez sa mergi la ce crezi u ca te pricepi mai bine.Eu una, nu ma pricep deloc la geografie, asa ca ma duc la istorie, plus ca e materia mea preferata happy. Sper sa te decizi si mult succes happy

| xxdd a răspuns:

Pai. de obicei toti fug de istorie. dar nu`i chiar asa. se da mai usor de cat se crede
si la geografie parca sunt lectii mai usoare.
eu dau la geografie. dar am memorator si copiez de acolo laughing

| Radioactive a răspuns:

Istorie

| Romancutza a răspuns:

Istorielove struck dar tu mergi la ce-ti placewinking

| midnight a răspuns:

Eu vreau sa dau la istorie... e ca o poveste, pe cand la geografie trebuie sa invetzi totu mecanic.

| xlmpq a răspuns:

Geografie

| BrancoveanuAlexandra a răspuns:

Istorie... e mult mai usoara teza la istorie decat la geografie.Eu am vazut subiectele si vreo 5 sau 6 intrebari le gaseai in textul pe care til da.Bafta!:*

| Dana a răspuns:

Cum vrei ubig grin

| r2d2 a răspuns:

Daca ai memorie vizuala te sfatuiesc sa dai la geografie. Dar acum sincer, tu "mergi" pe ce zic altii?

| Ana a răspuns:

La istorie

| Simona a răspuns:

La geografie.Si eu am dat tot asa si chiar m-am descurcat. Dar acum depinde la ce esti tu mai pregatita
bafta si sa iei 10

| ALice_4674 a răspuns:

Geografie. e mult mai usoara.am dat ieri la geografie si a fost chiar simplu! La istorie trebuie sa stii razboaie stupide, voivevozi, ani.Eu una nu suport istoria

| Nume a răspuns:

Daca te pricepi bine la amandoua istorie daca la una mai bine alege-o pe aceea ok? funda te rog

| Morenastyle a răspuns:

Acum depinde la ce materie dintre astea doua te pricepi mai binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce iti place. Eu as da la geografie... Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege materia pe care o intelegi mai bine, pe care o retii mai usor si mai mult timp.

| Doddel a răspuns:

Geografie.
Si sigur iti da la teza si harta sa denumesti anumite orase, rauri, munti etc si ar trebui sa stii.

| ionika17 a răspuns:

Eu zic ca la ce vrei tu, la care sti mai bine, baftatongue

| AddictedToMDMA a răspuns:

Istorie... profu' de geografie ne-a sfatuit sa dam la istorie pentru ca mereu a picat mai usor.

| Alinu7 a răspuns:

La ce stii tu mai bine nu la ce vrem noi straight face

| Kiko a răspuns:

La geografie, adica nu sunt lectii greu de invatat si pe bune, geo te ajuta mai mult in viata decat istoria nu? Si din moment ce poate o sa dai la geo o sa inveti greu si vei ramane cu inf toata viata.

Cand vei calatori vei stii cam ce clime sunt, pe unde sa o iei... la ist nu te ajuta cu nimic sa stii despre trecut... FUNDITA?

| AmIntrebari a răspuns:

hee hee la scoala, la istorie o sa dau decat din 8 lectii...in schimb la geo din tot, daca ati fi in locul meu? ce ati alege?