La istorie-pentru ca iti da cam 6 lectii.si le poti invata.
iar la geografie geografie trebuie sa stii toate tarile, capitalele, despre relief, clima, economie, etc... si este mult mai greu...ca le incurci sigur intre ele.
sper ca ti-am fost de ajutor!>
Eu iti sugerez sa mergi la ce crezi u ca te pricepi mai bine.Eu una, nu ma pricep deloc la geografie, asa ca ma duc la istorie, plus ca e materia mea preferata . Sper sa te decizi si mult succes
Pai. de obicei toti fug de istorie. dar nu`i chiar asa. se da mai usor de cat se crede
si la geografie parca sunt lectii mai usoare.
eu dau la geografie. dar am memorator si copiez de acolo
Eu vreau sa dau la istorie... e ca o poveste, pe cand la geografie trebuie sa invetzi totu mecanic.
Istorie... e mult mai usoara teza la istorie decat la geografie.Eu am vazut subiectele si vreo 5 sau 6 intrebari le gaseai in textul pe care til da.Bafta!:*
Daca ai memorie vizuala te sfatuiesc sa dai la geografie. Dar acum sincer, tu "mergi" pe ce zic altii?
La geografie.Si eu am dat tot asa si chiar m-am descurcat. Dar acum depinde la ce esti tu mai pregatita
bafta si sa iei 10
Geografie. e mult mai usoara.am dat ieri la geografie si a fost chiar simplu! La istorie trebuie sa stii razboaie stupide, voivevozi, ani.Eu una nu suport istoria
Daca te pricepi bine la amandoua istorie daca la una mai bine alege-o pe aceea ok? funda te rog
Geografie.
Si sigur iti da la teza si harta sa denumesti anumite orase, rauri, munti etc si ar trebui sa stii.
Istorie... profu' de geografie ne-a sfatuit sa dam la istorie pentru ca mereu a picat mai usor.
La geografie, adica nu sunt lectii greu de invatat si pe bune, geo te ajuta mai mult in viata decat istoria nu? Si din moment ce poate o sa dai la geo o sa inveti greu si vei ramane cu inf toata viata.
Cand vei calatori vei stii cam ce clime sunt, pe unde sa o iei... la ist nu te ajuta cu nimic sa stii despre trecut... FUNDITA?
la scoala, la istorie o sa dau decat din 8 lectii...in schimb la geo din tot, daca ati fi in locul meu? ce ati alege?
Duduc întreabă: