La o mare fraiera... o tipa anervanta si blonda...deci...
nu generalizez, nu am spus ca asa- toate gabrielele insa pe mine la asta ma duce gandu...am avut niste altercatii q ea, si poate d'asta
La prietena mea cea mai buna din copilarie, Gabi... Din pacate e departe...in Italia
Pai..prescutez in Gaby si vad un fluturas roz ca cel de la avatarul tau...sau imi amintesc de Gabitza o fata mai mica deact mine dar cu acre m-a minteles intotdeauan foarte bine
Buna!
Ca asta este numele meu
Numele Gabriela/Gabriel/Gavril reproduce numele ebraic Gabriel, format din radicalul verbului gabar "a fi puternic" si elementul de compunere -el "Dumnezeu", avand semnificatia "Dumnezeu a fost puternic" sau "Dumnezeu atotputernic". "Gowriel" este un nume ebraic ce inseamna "Dumnezeu e puterea mea "
Gabriela, este un nume sfant, in calendarul bisericesc, care se serbeaza pe 08 noiembrie. Sfantii mihail si gavril, care in biserica ocupa loc pe peretii din dreapta si stanga alatarului.
Pai in primul rand ma gandesc la tine si in al doilea rand ma gandesc la Gabriella din H. S. M
In primul rand la al doilea nume al meu..In al doilea rand la Sfantul Gavril...
Sincer.si acum pe bune.la o zeita din antichitate...imbracata in auriu... dar habar nu am de ce.
Emamuresan întreabă: