Nu există o capacitate maximă, niciodată nu o să le știi pe toate. Și în niciun caz un test iq, mai ales dacă e făcut pe site-uri gen clopotel.ro, nu îți reflectă capacitatea de gândire, ci doar ți-o compară cu a altora prin niște întrebări, aceleași pentru fiecare. Asta nu înseamnă că ești mai prost decât unul cu iq-ul mai mare sau mai deștept decât unul cu iq-ul mai mic.
Sunt teste si teste depinde pe care le faci... La unele poti sa iei un punctaj extrem de mare iar la altele unul mai mediu.
Ms andishor ti-am dat funda, nu stiu cat de adevarat este raspunsul tau dar dintre toti care au raspuns tu esti singurul care a inteles intreabarea.
aaa si... sonya capacitate si/sau potential este acelasi lucru in acest context cel putin...
Eu am 23 de ani si din cate stiu eu un IQ o parere mai mic decat al tau dar stiu cateva chestii pe care as vrea sa ti le impartasesc:
1) studiile de specialitate ale unor norvegieni daca nu ma inseala memoria au demonstrat ca omul nu isi foloseste creierul decat in proportie de 7% sau in cazuri exceptionale 9-10% deci la partea cu capacitatea maxima, regret sa te dezamagesc, dar mai ai delucrat
2)nu exista o varsta la care atingi aceasta mistica capacitate maxima ci doar o varsta la care potentialul este maxim.
3)as fi curioasa sa stiu unde ai dat testul. un cabinet specializat ceva oficial, sau un site gen abracadabra.ro...