| Plague a întrebat:

M-am gandit sa depun in vara aceasta juramant de tacere pentru o perioada nestabilita. Cine stie unde/cum se face, cu cine vorbesc, etc. il/ii rog sa ma ajute. Multumesc anticipat

2 răspunsuri:
| Plague explică:

Eu vreau sa depun juramantul doar pentru o perioada, pentru ca nu imi permit sa nu mai vorbesc vreodata, sunt inca la liceu, si peste 2 ani am bacul. Depun doar 1 saptamana sau 2. Oricum, eu vreau sa o fac pentru Dumnezeu, pentru ca zice ca vom da socoteala pentru toate prostiile si lucrurile inutile spuse, deci trebuie sa invatam sa ne controlam in toate, chiar si in vorbire. Mersi oricum, dar nu cred ca e asa...am sa vorbesc cu un preot, sper sa ma lamureasca el happy

| Bluef4 a răspuns:

E usor...happy dar sunt mai multe feluri:d
Varianta 1
- iti alegi o persoana sau doua cu care sa vorbesti( de preferat una din familia si una dintre prieteni). Apoi ei o lumanare, o aprinzi noaptea si spui: Jur sa nu mai vorbesc pana cuvintele mele vor vorbi prin mine:d nu e magie sau alte rahaturi dar te ajuta sa te concentrezi pe chestia asta. Apoi stingi lumanarea si din acel moment tacere. Daca vei dori sa ii spui unei persoane ceva, va trebui sa rogi una dintre cele doua persoane fara ca omul in cauza sa iti auda vocea, sa ii transmita.
Varianta 2
- tot chestia cu lumanarea si prostiile alea care sa te incurajezeze, dar nu vei mai putea vorbi cu nimeni
-e o forma mai drastica a variantei 1 dar care iti va aduce mai multa satisfactie