| Denysa-Myhaela a întrebat:

M-am indragostit de actorul DAN CONDURACHEhee hee numai cand il vad imi bate inima intruna desi am 20 de ani straight face as invata numai pentru el, ce ziceti de asta? va rog nu ma luati la misto sad

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, mai ales ca si el ne-a dezvaluit ca este indragostit lulea de tine. felicitari si casa de piatra! rolling on the floor

| Haydee a răspuns:

Draga mea,
tu nu te-ai indragostit,"iubirea" ta nu e decat o mare admiratiebig grin sau poate chiar o obsesie, crede-ma.
Chestia asta e pe moment si va trece. Dragostea adevarata este atunci cand e impartasita.
Cat despre invatat, ammm, invata unde crezi ca iti place si nu o face pentru cineva sau ceva.big grin

| bluerose a răspuns:

În tinereţea lui facea ravagii printre femei, nu am crezut că mai face "victime" la vârsta asta! laughing

| livia_6314 a răspuns:

Denisa, scumpa mea..., Nu poti decat sa te uiti la el prin televizor! Si eu m-am indragostit de Eminescu! Dar ce puteam face?happyPoate daca te plimbi in orasul sau natal te vei intalni cu el in persoana o conversatie de genul buna ziua sunt un fan al dumneavoastra putem sta de vb la o ceasca de cafea as vrea sa stiu pentru... teme ex servici cevahappyIti urez succes desi nu se va intamplahappyDar sunt sanse nu te speria

| Viuvi a răspuns:

Si mie imi place la nebunie actorul!
Si cum arata, si cum joaca :X

| cappodonna a răspuns:

Draga mea, te inteleg prin ce treci...am vazut scris cum ca ar fi admiratie si ca o sa treaca. Ei bine la mine nu a trecut il iubesc pe OZCAN DENIZ de aproape 2 ani si nu am somn noptile si tot caut pe net poate poate o sa dau de el. La tine e mai usor ca e mai aproape Condurache dar eu...ma duc la Istanbul si mai departe nu mai stiu ca ma pierd crying. Fii linistita se poate si mai rau crying

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asta nu e dragoste, e simpatie, admiratie. Dragoste e atunci cand iubesti si esti iubita, dar e ceva normal la varsta ta, cu timpul v-a trece, vei gasi persoana potrivita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bucur, cel putin n-am mai intilnit pe Miley

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Si eu facusem o pasiune pentru Doina Cornea, dar mi-a trecut. Sa stii ca trece, si e ceva normal sa iti bata inima intr-una. Dan Condurache se pare ca a fost fermecator in tinerete, acum a mai imbatranit un pic. Ramane un mare actor si un domn respectabil. Pana una alta nu irosi tineretile aiurea si indragoste-te de un baiat sub 55 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viitoare Monica Columbeanu, da ce iti place la bosorogu asta?
Casa, masina si piscina, numai? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa impuscat in Regina, a murit! crying

| Denysa-Myhaela explică:

"Prince_of_Percia" nu-mi place masina.casa si bani nu ma intereseaza poate sa castige si 2 milioane lei vechi pe luna si sa mananc numai paine si sa beau apa in rest cea mai fercitia tongue ca nu ma intereseaza bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok atunci sunt curios ce iti place la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca nu esti singura, la fel se intampla si cu mine desi am 25 de ani si sunt casatorita! Este un domn respectabil, cu o prezenta deosebita.Are ceva aparte prin simplul lui fel de a fi.Tot odata cred ca este si un barbat familist si serios! Deci...ramanem doar cu dorinta, din pacate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca nu esti singura,la fel se intampla si cu mine desi am 25 de ani si sunt casatorita!Este un domn respectabil,cu o prezenta deosebita.Are ceva aparte prin simplul lui fel de a fi.Tot odata cred ca este si un barbat familist si serios!Deci.....ramanem doar cu dorinta,din pacate!