| Monamicams a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu materiale in domeniul desen? Anatomie artistica umana si animala si alte materiale pentru incepatori? Multumesc.

5 răspunsuri:
| diasasak a răspuns:

Am vazut la libraria carturesti atlasuri de anatomie si desen zoologic foarte bine realizate, poti sa cumperi de-acolo.

| Monamicams explică (pentru diasasak):

Eu sunt din Tg Mures. Am cautat Ghitescu volumul I si nu il gasesc decat volumele II si III.

| diasasak a răspuns:

Incearca la un anticariat, mai e si hogarth tot anatomie artistica; si poti sa urmaresti site-ul www.librarie.net, cand or avea, acum deocamdata nu-l au nici ei, decat vol. 2 si 3. incearca si la diverta, am vazut si acolo.

| Alexanderrt a răspuns:

Pt liceul de arta trebiuie sa exersezi sa faci in creion crochiuri. Sunt cele mai importante. Succesuri

| TurkeyKebab a răspuns:

Prima oara incearca sa desenezi corpuri geometrice, incearca sa valorezi si sa incerci sa faci compozitii, iar cand o sa crezi ca te pricepi destul de bine la umbrire poti incepe sa inveti anatomie sa sa exersezi. Oricum, ca si un sfat, daca vrei sa faci un desen mai important, incearca sa nu desenezi direct forma, sa incerci sa intelegi miscarea si volumul. sper ca ti-am fost de folos, sau ca macar ai inteles despre ce am vrut sa spun. Succeswinking