La Navodari (se duc sportivii acolo in general si nu numai) si mai este Tabara Internationala (intre Eforie Sud si Eforie Nord); Am fost la ambele, a fost frumos, destul de curat, au si cantina proprie. La Navodari sunt cabanute de lemn iar la Eforie este o cladire cu etaj exact pe plaja.
Da, si anul trecut au fost...
De regula scolile organizeaza asemenea tabere, dar si inspectoratele teritoriale de invatamant.
Da mai exista si ele sunt organizate de inspectoratele scolare din teritoriu.
Bazele turistice sunt intr-o stare jalnica si lasa mult de asteptat calitatea serviciilor oferite(cazare si masa).
Da mai exista si acum asa ceva.La Navodari este cu siguranta, dar este mai mica(a fost fiica mea anul trecut).
TABARA DE PICTURA DE LA NICULA( Cluj)...Selusul Mic ( Mures). Poate mai sunt si altele, eu nu mai stiu.
ANT*-ul stiu ca mai organizeaza ceva tabere. :) Ai putea sa cauti pe site-ul lor: www.e-tineret.ro
* Autoritatea Nationala pentru Tineret
Taberele noastre sunt dedicate tenisului, dar in fiecare serie organizam diverse programe de genul: productia unui vidoclip, pictura, modelaj. Ne gasiti la: http://www.tabaradetenis.ro/p124-Tabarele+noastre
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ItIsAlright întreabă: