Se poarta cat mai degajat si cat mai simplu si modern.
Daca ai exponate care prezinta valoare sentimentala pentru tine nu ma pot pronunta, fiecare cu nostalgiile lui.
Nu are importanta "moda"...important este ceea ce simtim, tinand cont de bun simt... O casa plina de kitch-uri nu da prea bine... dar niste bibelouri de valoare, lucruri vechi care sa se potriveasca cu ambientul casei este ok...
In ceea ce privesc macrameurile... ce sa zic...se intretin greu, si rostul lor era de a "umple" mobila si pentru a proteja lacul de pe ea...Acum nu mai sunt de folos... exista spray-uri pentru intretinerea si curatarea mobilei...si cred ca este mai aerisit ambientul fara...
Cred ca in provincie ele mai sunt la loc de cinste...amintind de indemanarea femeilor...
Din cite am vazut si in alte tari recent macrameuri nu se mai poarta dar bibelouri da, dar stiti care? Cele mai mari nu cele mici; Ce putem face ne punem in pas cu moda!
Draga Elena, tineretul nu le mai agreaza, si eu am o multzime si le tzin in dulap precum si broderiile de la bunica si dantelariile de la mama.
Totusi citeva bibelouri mai mari am plasat pe o etajera cu 5 rafturi sub ele mileuri din macrame
imi pare rau ca nu stiu sa atasez poze cu raftul la raspunsuri.
Adevarul este ca am mai mult de lucru cu stersul prafului si intretzinerea mileurilor.
NU. Daca inainte, si cand zic inainte, ma refer la perioada de acum 20-30 ani, era modern sa ai casa plina de lucruri, vitrina incarcata cu bibelouri si mesele acoperite cu diverse fete de masa sau macrameuri, acum lucrurile s-au mai schimbat. E mai practic sa ai casa mai libera si in acelasi timp mai modern.
La noi nu, in schimb strainii platesc f bine pentru a avea in casa macrameuri, ei apreciaza f mult.
Nu conteaza daca e la moda sau nu trebuie sa iti placa tie nu conteaza moda ci felul in care vezi tu lucrurile
Nu prea, dar de fapt conteaza stilul in care e amenajata casa/apartamentul. daca sunt mobilier vechi, tablouri vechi etc ii da o nota de autenticitate. daca nu, mai bine le pastrezi in lada de zestre
ZloteaIulian întreabă: