| JustMeش a întrebat:

Mama ma obliga sa citesc ceva.nu conteaza ce. Ce imi recomandati? fundita!batting eyelashes

9 răspunsuri:
| Kadamedo a răspuns:

Insula misterioasa, O calatorie spre centrul pamantului, 20000 de leghe sub mari- Julles Verne toate

| deseneanimate99 a răspuns:

Eu sincer iti recomand sa cistesti! Daca citesti foarte des vei ajunge la un moment dat sa sa citesti foarte fluent! Succes!

| cetone a răspuns:

Depinde ce preferi, ce gusturi ai.Sunt o multitudine de carti care ar putea sa iti placa si o multitudine care nu.Cel mai bine da un search pe goagăl.Succes

| Invidia a răspuns:

Uite doua nume de carti foarte tari: Heidi fetita muntilor deJohanna Spyri cu 23 de capitole care au si titlu sau Fram ursul polar de Cezar Petrescu cu 16 capitole tot cu titlu. Sper sa iti placa, dar cel mai important e sa le ai sau le poti cauta pe net ori sa le cumperi, totusi sa ai grija ca-s pe capitole.

| numedecod143 a răspuns:

Eu ti-as recomanda carti de aventura cum ar fi:ROBIN HOOD

| BuFurnica a răspuns:

Euiti recomand: twilight, magicianul oaselor, cartea neagra a secretelor, morcoveata, cuore, povestea domnisoarei mirt, ultimul mohican, cei trei muschetari, harry potter, carti politiste. sper ca te'am ajutat. tooooate sunt geniale, sa stii. superbe!

| justitiarul a răspuns:

Depinde cati ani ai!
Elevul Dima dintr-a 7 de Mihail Drumes(e interesanta si amuzanta).
Cuore de Edmondo de Amicis
Singur pe lume de Hector Mallot(trista dar frumoasa).
Aventurile lui Huckleberry Finn de Mark Twain
Print si Cersetor de Mark Twain
Robinson Crusoe de Daniel Defoe(am citit-o de 3 ori cand eram pusti)
Cei trei muschetari de Alexandre Dumas
Contele de Monte Cristo de Alexandre Dumas.
Cand termini astea imi trimiti mesaj si iti mai recomand!

Exista un utilizator pe acest site, a carui casa a ars in urma cu aproximativ doua saptamani!//...ina-2.html
Il poti ajuta si tu depunand un leu,sau cat iti permite buzunarul, in conturile ce le gasesti la acea postare. Ajutandu-l, putem dovedi ca suntem toti pentru unu! Multumesc!

| ÄnCüTzZäCöÖLL a răspuns:

Eu una iti recomand sa citesti : "Scoala de vrajitorie","Punte spre Terabitha","Charlie si Fabrica de Ciocolata"si "Insula Misterioasa". Sper ca te-am ajutat!

| Inutza0102 a răspuns:

Acum depinde si ce varsta ai...adica daca ai sa zicem 7 ani eu ti-as recomanda scufita rosielaughing)