Nu verifica virginitatea, dar te intreaba despre ea, ca sa nu riste sa te dezvirgineze la consultatie (sa stie ginecologul pe unde poate introduce degetul pentru palpare interna). Daca declari ca nu esti virgina, iti face tuseu vaginal si examen cu valve, care se introduc in vagin, iar daca declari ca ti-ai inceput viata sexuala, iti face doar palpare abdominala si ecografie ginecologica (eventual si tuseu rectal, dar e foarte putin probabil in epoca ecografiilor).
Daca ai de la 16 ani in sus, beneficiezi de dreptul la confidentialitate, si nu au voie sa-ti informeze parintii despre rezultatul consultatiei fara acordul tau.
Verifică dacă ai vreo boală cu transmitere sexuală, în caz că vrei să te coţăi pe acolo.
Da, te verifica, desi nu prea stiu la ce ii ajuta Vor doar sa vada daca nu ai boli, atata tot.
Nu vreau sa te descurajez dar. da. Si la facultatile gen Academie. Medicina militara te verifica. Asa e controlul. ideea e ca nu te respinge daca nu mai esti virgina. doar sa n-ai vreo boala. si. vezi cum vorbesti cu doctorul. poate nu le spune alor tai ( in caz de nu esti ). Daca esti, bravo tie! :*
Ti-am scris pentru ca stiu exact despre ce e vorba. ( nu din auzite )
anonim_4396 întreabă: