| NuAmGăsitNume a întrebat:

Merita sa dau banii pe cartea " Biblia Diavolului" de Robert Dubell?

10 răspunsuri:
| MetalRocker a răspuns:

Pai intreaba-l pe Diavol!

| Shopiaalin a răspuns:

Nu se merita absolut delcoc!
Nu categoric!
Sunt multe alte carti de 1000 x mai bune ca aceea

funda [-o

| melisameli13 a răspuns:

Nu prea mie nu-mi place. FUNDA?

| VORTEX a răspuns:

Eu am gasit in mall evanghelia dupa satana, era destulde groasa si costa 60 de lei,insa ce religie esti,tu nu cred ca ai citit biblia dar vrei sa citesti bliblia diavolului, na daca tu crezi ca e bine asa, bafta

| Artemisia a răspuns:

Eu zic ca da.

| Cici4Mici a răspuns:

Nu merita deolc sa da-i bani pe ea m-ai bine pe alceva

| microsedd a răspuns:

Bineinteles ca nu merita mai bine cumperi o biblie crestina daca tot vrei sa cumperi o biblie care cred ca este si mai ieftina

| SteauaNordului a răspuns:

Boemia, anul 1572. Într-o mănăstire dărăpănată, Andrej, un băiat de opt ani, asistă la o teribilă baie de sânge: zece oameni, printre care părinţii lui Andrej, au fost ucişi de un călugăr nebun. Înainte să moară, o femeie naşte un copil. Abatele porunceşte ca şi pruncul să fie ucis, ca să se şteargă toate urmele care ar putea atrage cuiva atenţia asupra mănăstirii. Andrej reuşeşte să scape, luând cu sine unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale bisericii, secret pe care călugării juraseră să-l protejeze cu orice preţ: în mănăstire este ascunsă o carte ce a costat viaţa a trei papi şi care se spune că are puterea de a declanşa sfârşitul lumii codexul Gigas, biblia diavolului, un compendiu al răului. Şapte călugări păzesc această carte, ucigând pe oricine află prea multe despre ea. Dar informaţia despre cartea diavolului este singura moştenire pe care Andrej a primit-o de la tatăl său.
Titlul Biblia Diavolului - Richard Dubell costa 46 lei, pret ce include si TVA

| Dean1996 a răspuns:

În niciun caz. Poți să-ți iei o carte mult mai bună cu banii ăia, și mai frumoasă.

| nagycristi a răspuns:

Daca vrei sa faci foc?