E foarte frumoasa poezie si se poate adresa si uni public mediocru (nici eu nu bubui de inteligenta). Nu ai folosit nicio figura de stil si mi se pare, asa, seaca. Nu mi-a dat acel sentiment de caldura si nu am pierdut acel timp reflectand la ce ar putea sa insemne.
E o poezie normala, nu e stralucita.
Exerseaza si bafta in continuare. Totul vinde de la sine, fi mai simbolist.
Este o poezie frumoasa, cred ca ai talent Incearca sa scrii mai mult si poate vei compune mult mai frumos :*
Este mai mult o declaratie de dragoste din care reiese o unda de disperare, decat o poezie. Seamana a poveste de suflet. Ca sa rezulte totusi o poezie din ceea ce simti, iti mai trebuie ritm, cadenta, metafore si experienta. Sufletul iti este sensibil, dar mai este de lucru cu el. Poti continua.
E frumoasa.da sincer mie nu imi plac poezile fara rima si asta mi se pare ca are putina rima.de ex si eu compun poezi si toate le fac cu rima.
E seacă,nu am ce să gândesc la ea, o citesc și atât, fără să-mi lase nici o impresie.
Asta nu e poezie : este, pur si simplu, o marturisire de a ta, exprimata intr-un limbaj comun, omenesc, sincer. Dar nu poetic. Nu te supara!
Mie nu imi pasa ce zic altii, mie imi place foarte mult.Crede-ma ai talent.Continua sa scrii poate intr-o zi vei deveni o scriitoare celebra.Si sa stii me regesesc in versurile tale. Pupicisi bafta la scris.