| Crissy9Sweet a întrebat:

Mie imi place sa desenez,desenez chiar bine. Cand eram mica faceam desene frumoase,interesante si originale. Aveam o imaginatie foarte bogata,dar in ultimul timp mi-am cam pierdut imaginatia. Acum nu mai pot desena bine decat daca am imaginea in fata, rest nimic. Eu nu pot rezista fara desen si toata lumea imi zice sa nu mai copiez desenele altora ci sa fac ceva original. Ce sa ma fac?

Răspuns Câştigător
| NoHope10 a răspuns:

E doar o schimbare a adolescentei. In momentul de fata creierul tau considera ca e mai folositor pentru tine sa inveti alte lucruri, de aceea nu-ti "permite" sa accesezi cutiuta imaginatie.Cel mai bine ar fi sa continui sa desenezi pentru a nu-ti pierde talentul. Pentru a-ti antrena imaginatia apuca-te de poezie si de compuneri happy.Ai sa vezi ca in timp ce scrii iti vor aparea imagini in minte pe care le poti transpune pe hartie :*

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Fa ce fac si eu uneori. Ma inspir de pe net. Intra pe Google, si cauta imagini, alege un subiect intii, il pui in caseta de cautare, si sigur vei gasi ceva frumos care sa te inspire.
Iar daca vrei sa vezi ceva frumos, pentru ca vorbim acelasi "limbaj", al desenului, intra pe https://plus.google.com/......7829627249 si vei vedea acolo citeva din desenele mele. Nu ma deranjeaza daca te insipra, nu ma deranjeaza daca le vei copia. Am mai fost copiat, si nu e o problema. Insa, daca vei copia ceva, mi-ar place sa vad si eu copiile, sa vad ce a iesit.

| Nymeria a răspuns:

Deseneazabig grin si atat

| Deushka a răspuns:

De ce nu incerci sa te gandesti la toate desenele pe care le-ai facut pana acum si sa combini diverse detalii astfel incat sa iasa o creatie originala? happy