| mileycyrus_2941 a întrebat:

Miley stie sa vorbeasaca in Romana?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Binenteles ca nu tongue Ea nici nu stie ca exista Romania.happyAsa ca nu vb romana.big grin

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MILEY CYRUS stii sa vorbesti limba romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O iubesc pe miley sunt sabin, oare cati ani are? eu am 18

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu stie poate sa invete dar nu cred... asa deci nu stie sa vorbeasca pentru ei e foarte creu sa vb limba noastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stie sa vorbeasca in romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu Miley nu stie sa vorbeasca in romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lol ca nu stie la televizor e facuta pe cala si are doar 1, 64 m rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aloo de unde stiti de pe net sunt numai minciuni doamne credeti totul de acolo eu una nu prea cred dar de unde stim noi ma dau si eu cu parerea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aualeu ce tot spuneti ca ba da ba nu va lamuresc eu sunt prietena ei din tennesse da vorbeste impreuna cu mine a invatat suntem de o seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cyrus este americanca vorbeste limba ei dar miley canta super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De existenta romaniei stie. Dar sa vorbeasca romana!
Atunci eu sunt stapanul lumilaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai Miley tie sa vb romana dar sunteti cam fraieri voi care scrieti tot felul de porcarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca daca miley se va uita pe aceste comentarii o sa se supere si daca vrea si e desteapta poate sa vb romana si dependenta asa ca nu o mai jigniti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stie dar nu multa romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley nu stie sa vorbeasca in romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi sa cerdeti destepti, dar tot ea e m-ai desteapta decat voi. de ce nu ati ajuns unde este e? ca sunteti niste prosti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne! ce copil naivlaughing LOL mai fetit-o tu ai pus intrebarea sa-ti raspundem.nu,nu o sa-ti spun ca esti proasta.esti de-a dreptul penibilastraight face ea daca avea de invatat vreo limba crezi ca fix romana o alegea? da nu sepoare discuta cu uh.by3!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma poate o vorbi nu avem de unde sa stim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ea vorbeste romana! A facut un anunt si in engleza si in romana pentru noi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley stie ca exista romania doar a avut concerte aici, dar ma indoiesc sa stie lb romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ia nu vorbeste romana am vorbit eu cu ea vb engleza ...id-ul ei este destiny_hope_cyrus1045

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca miley nu stie sa vorbeasca in Romana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca Miley stie Romana dar o acmir foarte mult si sunt cea mai mare fana a ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logik ca nu stie mai scotociti in minte si ganditiva pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stie sa vorbeasca romana am fost la cocertul ei pe luna unde ma invitat pe scena si m-a sarutat in fata tuturor dupa aia am devenit sot si sotie chiar acum ii in camera me

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca esti foaaaaaaaaaaaaarte desteapta daca pui o asemenea intrebare. Chiar nu ai minte. Ceea ce vezi tu la desene ca vorbesc in romana nu este adevarat. Traduc cei din studiouri si aceea nu e vocea lui Miley daca vrei sa te uiti la vocea ei este sambata dimineata pe tvr 1. Le dau dreptate celorlalti Miley nu stie de Romania eu sunt o fana care are vocea ei dar din pacate era prea departe concursul be a disney chanel star asa ca n-am participat si regret asta as fii batut-o pe Miruna cacareaza asa ca nu nu stie si sa nu mai pui intrebarea asta ca se rad si curcile de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal ca stie si eu sut Selena cea mai mare plagiatoare a lui Miley si eu stiu sa vorbesc romana cu toate ca n-am auzit de tara asta si pe deasupra stiu si ebraica, poloneza si sunt asa in chineza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stie de Romania am ID-ul ei mi-a dat si webul mi-a si cantat si am vorbit in romana izabela_pisicuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu stie, ce daca ar veni sa cante in Romania trebuia sa stie sa vb lb romana nu prea cred... ar vb engleza ca este lb internationala si normal ar trebui sa stie si romanii nostri macar un pic de engleza ( dar ei nu stiu sa vb nici romana dar engleza) hahah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, bine inteles ca nu stie sa vorbeasca in ramana