| mileycyrus_2941 a întrebat:

Miley stie sa vorbeasaca in Romana?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Binenteles ca nu tongue Ea nici nu stie ca exista Romania.happyAsa ca nu vb romana.big grin

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu))))))))))))))))))))))))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destiny(miley) what is in Romania for you?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda stie si chinezawinking laughing)laughinglaughing... mda obsedati de viata mai sunteti mhawinkingrolling on the floor

| Sabwy a răspuns:

. tare... intrebare. eu sunt fantoma lui Michael JAckson... da. stiu sa vb romana

| Deutza97 a răspuns:

Bineinteles ca nu, totusi sti tu pe cineva in Londra care sa vorbeasca romana (dar sa fiu crescut acolo ) eu cred ca nu. Oricum eu am id-ul ei iar daca vreti sa il aveti dati-l raspunsuri la intrebari ( hei nu v-am cerut sa-mi dati fundite sau sa fiu cel cu raspunsul castigator; de si mi-ar placea ).

| JustMe_2928 a răspuns:

Eu cred ca stie din momet ce a ajuns multimilionara si a ajuns si o mare vedeta in lumea muzici
deci raspunsul meu final este
Da.Miley Cyrus stie romana

| Denyy233087 a răspuns:

Uite eu chiar nu vreau sa te dezamagesc, si miemia placut hannah montana (Miley Cyrus) Dar nu mai pune intrebari la care le stii raspunsul...REnunta la visurile cu Miley Cyrus, cred ca nu ai vazut ce a ajuns ea acum...

| MeMyselfAndMeAgain a răspuns:

Pentru miley cyrus fan:pe jetix e tradus totul, toate fimele si serialele sunt in engleza de fapt.se numeste dublaj fata...pentru miley cyrus nu normal ca nu stie. pup

| mileycyrus_2941 explică:

Eu o cunosc pe tipa asta si este mai mare de cat voi ati inteles? nu e un copil da a spus pisika:Mai, nu pacaliti saracu' copil doar ca e mai mic ca voi dar nu e mica e mare da?

IDagger uite nu sunt un copil da? si stiu ca miley cyrus nu stie romana am vrut sa vad daca voi sunteti atat de prositi sa spuneti ca miley stiu romana da? si scuze ca am sc.prosti dar...este adevarul da? da este adevarul. si uite daca vrei sa stii ea este cea mai mare cantareata de pe globul pamantesc si canta foarte bine da? nu chier de pe globul pamantesc dar e faina, super, tare-tare da? si nu e afoana da? daca tu esti proasta asta nu inseamna ca si ea este proasta da? ma? hai ca n-am ce mai vb cu voi pa p... pa.

Miley cyrus sau cum spuneti voi hannah montana vine in romania in toamna face un concert in bucuresti am auzit pe net. DA VINE.

Mai daca miley vine in romania atunci inseamna ca stie ca exista romania oo doamne mai puneti si voi capul la contributie nu stiiti nimic pai daca miley cyrus vine in romania atunci stie ca exista romania nu? doar ea nu se duce intr-un loc unde nu stie nu? oo doamne mai puneti si voi capul la contributie.

Nu stiti nimic nu stiti daca vine cineva si vb cu voi pe pc sc numai asa:da bai dada sigur haica vb mai inkolo dacdda sigur.numai asa vb voi nu stiti nimic papagalul este mai ilteligent ca voi sa stiti.

| sandero a răspuns:

Habar n-am daca vorbeste romana, dar cand este Hanah Montana e destul de draguta, deci vorbeste pe limba mea laughing!

| annita_1025 a răspuns:

Nu
cu toate ca vroiam

| radiatelove a răspuns:

Da stie ca eu am vazut pe jetix ca vb romana

| destinymiley a răspuns:

Normal ca nu vb in romana doar in americana!

| alexandra_9529 a răspuns:

Nu stie! O prieyena de-a mea a zis ca stie romana, dar nu cred!tongue :B

| miss_8463 a răspuns:

Sunt sigura ca miley cyrus stie de existenta romaniei doar a avut concerte aici dar ma indoiesc sa stie sa vorbeasca la romana sad