Ma mir ca ai gasit-o si pe aia! Daca ti-ai folosi putin creierul, ti-ai da seama ca e absolut imposibil sa gasesti "poze" ale autorilor latini. Si asta, pentru simplul motiv ca inca nu se inventase aparatul de fotografiat. Daca se nasteau aia 2000 de ani mai tarziu, poate-poate.
Fii multumit(a) ca ai gasit si "poza" aia, una. Omul. in primul rand, n-a fost vreo mare celebritate ca sa i se faca nenumarate statui/busturi.
In al doilea rand, gandeste-ta ca, in atatia ani, o gramada de statui s-au pierdut, s-au spart, au disparut. Ce sanse sunt sa se fi pastrat pana azi mai multe statui ale unui fabulist relativ obscur?
Scuze kata, am cautat, dar nu am gasit nicio poza. A trait cam cu mult timp in urma....
P.S. @EvnRalukksLovely, ai mare dreptate in ceea ce ai scris xD
Ardnaxur1961,de ce esti asa... rautacios? Puteai sa ii raspunzi fetei/baiatului frumos,nu cu fraze de genul "Daca ti-ai folosi putin creierul...". Pana la urma te-a intrebat frumos, tu de ce esti asa arogant? Daca ti se parea stupida intrebarea lui/ei, mai bine nu mai raspundeai.Asta e chestie de bun simt Mai bine taceai,ti-ai facut profilul de toata rusinea.Tu,ca un expert TPU,puteai sa raspunzi inteligent,fara vreo jignire la adresa lui kata,aratand ca esti educat, civilizat, intelegator.Tot ceea ce pot recunoaste din raspunsurile tale este o superioritate ignoranta.Esti cam increzut/a.Sa stii ca nu toti trebuie sa iti semene intru-totul. Daca baiatul/fata asta a vrut sa intrebe, tu nu ar fi trebuit sa te revolti atat.Treaba lui ce face.Ca expert TPU, mi-ai dat impresia unui individ josnic. Iarta-ma ca ti-o spun, dar nu a fost frumos din partea ta.
Nu poza cu el...un desen cu el, un bust ceva...
P.S... nici pe vremea Imeriului ROman nu erau aparate Foto...dar ssunt busturi destule cu conducatori
Bass întreabă: