| DooM a întrebat:

Normal baieti dau martisoare fetelor nu? nu si fetele dau martisoare altor fete. am dreptate? cine ma poate convinge sau imi poate dovedi ca asa este?

8 răspunsuri:
| kilgharrah a răspuns:

Pai da asa ar fi normal ca baietii sa dea martisoare fetelor insa fetele pot da martisoare altor fete doar in cazul in care acele sun oferite ca si cadou(pentru mame, profesoare...)

| SatanaExistă a răspuns:

Da normal noi le dam martisoare si ele ne dau martisoarele lor de sub fustitze, schimb pe schimb nu?

| Alphabeat a răspuns:

Asta e traditia. Baietii dau martisoare fetelor, niciodata invers! In schimb, fetele la randul lor pot oferi martisoare altor fete.

| detty24 a răspuns:

Eu, desi sunt fata am cumparat martisoare colegei mele prietenelor mele bune si mamei mele mi se pare un gest frumos apreciat de orice femeie. Normal barbatii ar trebui sa le ofere femeilor in luna martie fiind sarbatorita ziua femeii, dar in ziua de azi cred ca ambele variante sunt in regula, e un gest frumos fie ca martisorul e oferit de un baiat fie ca e oferit de o fata...

| AlexaEly97 a răspuns:

In general perioada 2-8 martie este dedicata femeilor, atunci ele primesc flori, martisoare etc de la baieti. Se accepta faptul ca unele fete isi dau martisoare intre ele in cazul in care oferi mamei, profesoarelor, bunicii sau unor rude ( fete ). Eu una tin minte ca la clasele primare noi fetele ne dadeam intre noi martisoare, acum depinde cati ani ai tu...

| IrinelRaducan a răspuns:

Se stie ca pe 1 Martie fetele dau baietilor martisoare, dar baietii nu da si ei acelasi lucru, cineva s-a gandit la ceva mai special adica : flori, trandafiri lalele etc....si cel ce a spus ca fetele dau martisoare altor fete e tocmai venit de pe "Soare"

| Deutsu a răspuns:

Da este adevarat, si fetele daruiesc martisoare altor fete.

| Nolkyz a răspuns:

Teoretic, barbatul ii da femeii. Sunt unele zone unde barbatii primesc martisoarele.